Κατερίνα Παναγοπούλου: Ακαταμάχητη στην αντεπίθεση

Ο ισχυρισμός της Κατερίνας Παναγοπούλου ότι όλα σχεδιάζονται και καθοδηγούνται από κομματικούς μηχανισμούς είναι εμφανής πλέον. Μιλώντας στο περιοδικό Vita και στη δημοσιογράφο Ελευθερία Κανακάκη για τη συμμετοχή της στην εκπομπή MEGA Γεγονότα, η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση της με τα social media και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως να λαμβάνει από haters ή κομματικά τρολ.
Πάντα βρίσκω χρόνο να ασχολούμαι με τα social media, εκφράζοντας τις απόψεις μου για διάφορα θέματα. Θεωρώ ότι είναι θεμιτό, αφού είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο;
Κατά την άποψή μου, πρέπει να είμαι ειλικρινής και να λέω την αλήθεια μου. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε την αντικειμενικότητα με την ουδετερότητα. Ο λαϊκισμός είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στον δημόσιο διάλογο. Ακόμα κι αν η γνώμη μου δεν είναι δημοφιλής, θα την εκφράσω, ακόμα και αν διαφωνεί με τη γενική άποψη του κοινού. Πιστεύω ότι είναι καθήκον του δημοσιογράφου να λέει την αλήθεια, ακόμα και αν αυτό του κοστίζει σε δημοφιλία. Είναι πιο τίμιο να λες την αλήθεια παρά να προσπαθείς να αποκτήσεις δημοφιλία.
Επίσης, υπήρξαν φορές που στοχοποιήθηκα από τα κοινωνικά δίκτυα. Θα αλλάζα κάτι από αυτά που είπα ή έγραψα; Υπήρχαν σχόλια που με έκαναν να νιώσω ανασφάλεια;
Δεν θα αλλάζα ούτε μια λέξη από όσα έχω πει! Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τα λεγόμενά μου όπως επιθυμεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια. Είναι πλέον σαφές ότι ορισμένα πράγματα γίνονται με σκοπό και υπό την επήρεια κομματικών συμφερόντων, αλλά εγώ δεν δίνω σημασία σε αυτά. Επίσης, αποκλείω αρκετούς ανθρώπους από το προφίλ μου στα social media, γιατί δε θεωρώ χρήσιμο να ασχολούμαι με κομματικά τρολ. Κάποιοι νομίζουν ότι μιλάνε μαζί μου, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αυτή τη χάρη δε θα τους την κάνω.

Written by admin

Έλληνας εραστής σε ανεκδοτάρα: “Εγώ την άλειψα με…”

Η δυσκολία της αποδοχής: Το δύσκολο ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον χαμό της μητέρας του