Η δυσκολία της αποδοχής: Το δύσκολο ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον χαμό της μητέρας του

Προσευχόμασταν για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου, σωματικά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει” εξομολογείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί της Κυριακής, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας, Vita» στο MEGA. Ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε από καρδιάς για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και την βοήθεια που έλαβε από την πίστη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως η οικογένειά του προσέφερε ό,τι χρειαζόταν ιατρικά για την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση από ιατρικής πλευράς, αλλά πάντα ήταν κοντά στον Θεό με προσευχή. Τονίζοντας ότι η προσευχή ήταν διαφορετική για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας του, εξέφρασε την ανυπομονησία του για τους λόγους που δεν μπορούσε ακόμα να καταλάβει για την απώλεια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπογράμμισε επίσης τη σημασία της προσευχής και της θρησκείας στην καθημερινότητά μας, καθώς αυτές μπορούν να μας δώσουν δύναμη και αγάπη σε δύσκολες στιγμές. Με αυτή την εξομολόγηση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μας υπενθύμισε τη σημασία της πίστης και της ενότητας με το Θεό σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Written by admin

Κατερίνα Παναγοπούλου: Ακαταμάχητη στην αντεπίθεση

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιό της για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου