Έρχεται παιδί και γάμος για τον Γιώργο Λιάγκα; Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά και η 35χρονη καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του παρουσιαστή! (ΦΩΤΟ)

«Σεισμό» προκαλεί στη showbiz μια νέα αποκάλυψη, που αφορά τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρει, ότι ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται να παντρευτεί και να γίνει πατέρας για τρίτη φορά στη ζωή του, ύστερα από δύο που έχει με την Φαίη Σκορδά, χωρίζοντας προ εξαετίας μαζί της.

Ο νέος έρωτας του δημοσιογράφου φαίνεται πως ήταν… καρμικός με την 35χρονη καλλονή. Η ίδια «εισέβαλε» στη ζωή του, καθιστώντας τον πιο ευτυχισμένο από ποτέ και, παρότι για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ήταν στα καλύτερά τους, κατάφεραν να βρουν την άκρη και ετοιμάζονται, μάλιστα, για το επόμενο «βήμα».

Γάμος πριν από τα… γεννητούρια και η αντίδραση της Σκορδά
Μετά από ένα υπέροχο περσινό καλοκαίρι, όταν και άρχισε να γίνεται γνωστή η σχέση τους, το νέο ζευγάρι άρχισε να κάνει τα δικά του σχέδια και, σύμφωνα με το «Yes Magazine», αυτά περιλαμβάνουν «διπλή» χαρά, καθώς θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και…

αυτό δείχνει να οφείλεται στο ότι η νεαρή σύντροφός του είναι έγκυος στο παιδί τους.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο δημοσίευμα, η πανέμορφη μελαχρινή είναι στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτό προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στο ζευγάρι να ολοκληρώσει την ευτυχία του στα σκαλιά της εκκλησίας και δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια.

Ο γάμος, όπως τονίζουν άτομα του περιβάλλοντός τους, επιθυμούν να είναι «κεκλεισμένων των θυρών», μεταξύ δηλαδή λίγων και εκλεκτών καλεσμένων, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Συνταγή: Χοιρινό στην κατσαρόλα με μουστάρδα με μέλι

Ελευθερία Ελευθερίου: Βάζει «φωτιά» χωρίς σουτιέν και με κοντό σορτσάκι – φωτο