Survivor Ελλάδας: Πώς σχολιάζει η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, τον έντονο καβγά του με τον Τάκη Καραγκούνια;

«Πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι» λέει η δημοσιογράφος

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Δευτέρας 18/4, η ένταση χτύπησε πραγματικά «κόκκινο». Στο Συμβούλιο του Νησιού,  Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας, μετά από έναν πρωτοφανή καβγά ανάμεσά τους, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με άτομα από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν. Οι δύο παίκτες, που «ξέφυγαν» και δεν μπορούσαν να μιλήσουν σε πολιτισμένο επίπεδο, αποχώρησαν από το Συμβούλιο, με συνοδεία ανθρώπων της παραγωγής, μέχρι να ηρεμήσουν και να καταλαγιάσει ο θυμός τους.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4, στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», με τη δημοσιογράφο και σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, να τοποθετείται για τον έντονο καβγά του αγαπημένου της με τον Τάκη Καραγκούνια, εντός του Survivor.

«Εδώ και καιρό ήθελε να το πετύχει αυτό ο Τάκης. Πρώτη φορά έχει πει στον Άρη όλα αυτά; Εγώ, πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάρηκα που τον είδα χθες έτσι. Πιστεύω ότι τόσο καιρό, από την ημέρα του τραυματισμού του, τρεις μήνες, συνέχεια δέχεται επιθέσεις και βλέπει ανθρώπους απέναντί του. Δεν ξέρω, τι να πω» τόνισε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Ας τα πουν ο ένας στον άλλον όσα έχουν να πουν μπροστά για να μην γίνονται όλα αυτά τα πράγματα. Να μιλήσει ο καθένας, να παραθέσει την άποψή του, να πει αυτά τα οποία θέλει. Για να βγαίνει έτσι ο άλλος, έξω φρενών, και να λέει ότι δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι για την οικογένειά μου… Ο Άρης και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν σταθεί στον Τάκη Καραγκούνια πιο πολύ από όλους μέσα στο παιχνίδι. Του έχουν πει, μάλιστα, να του κάνουν και δωρεά την κηδεία του πατέρα του, γιατί αυτό πρέπει να το παραθέσω από τη στιγμή που τον λέει αλήτη. Λες ότι στήριξες εσύ τον Άρη, πού τον στήριξες, αδερφέ μου, τον Άρη από την πρώτη μέρα που μπήκες μέσα; Εγώ δεν θυμάμαι να έχει στηρίξει κάπου τον Άρη ο Τάκης».

Κλείνοντας αυτό το θέμα, η Μαρία Αντωνά είπε πως όλο αυτό το θέαμα είναι πολύ στενάχωρο, από όλες τις πλευρές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

 

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της, Γιάννης, έχει γενέθλια – Η τρυφερή φωτογραφία μαμά-παιδιού από το παρελθόν

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ταραγμένη η Αντιγόνη – Τι θα μάθει ο Μάνος για το παρελθόν της;