Έρωτας Φυγάς spoiler: O Ιάσωνας στα δίχτυα της γυναίκας αράχνη 

δεύτερος κύκλος της σειράς υπόσχεται να φέρει δραματικές εξελίξεις, επικεντρώνοντας ιδιαίτερα στη Μαργέτα και τον Ιάσωνα. Το κοινό θα γίνει μάρτυρας σε μια σειρά από συναρπαστικά γεγονότα, καθώς οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια επίμαχη σύγκρουση.

Έρωτας Φυγάς spoiler: O Ιάσωνας στα δίχτυα της γυναίκας αράχνη

Συγκεκριμένα, θα αποκαλυφθεί ότι ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μια ερωμένη, γεγονός που ήταν γνωστό τόσο στη Μαργέτα όσο και στον Ιάσωνα. Ωστόσο, η ερωμένη αυτή θα επανεμφανιστεί στη ζωή τους, προκαλώντας αναταραχή.

Η ανακάλυψη ότι ο Ιάσωνας συναντιέται κρυφά με την ερωμένη του πατέρα του θα φέρει έντονα συναισθηματικά αναστατώματα στη Μαργέτα. Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης θα της δυσκολέψει, οδηγώντας σε συγκρούσεις με τον γιο της. Η οργή της θα την ωθήσει να απαιτήσει εξηγήσεις από τον Ιάσωνα για τις πράξεις του, και ακόμη και να απειλήσει με όπλο για να τον απομακρύνει.

Παράλληλα, η Μαργέτα θα πάρει σημαντικές αποφάσεις για την επιχείρησή της. Σχεδιάζει να αλλάξει το όνομα της εταιρείας και να αναλάβει η ίδια την ηγεσία της. Επιπλέον, θα εκφράσει την αλληλεγγύη της προς τους λιγότερο ευνοημένους, διανέμοντας τα ρούχα του εκλιπόντος συζύγου της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει μια αγορά, αγοράζοντας ένα σπίτι. Όλα αυτά θα αποτελέσουν μέρος του σχεδίου της για να τιμωρήσει τον Ιάσωνα. Θα αποφασίσει να καθιερώσει τον Μάρκο ως μέτοχο στην επιχείρησή της, με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Ιάσωνα και να τον επηρεάσει με τον τρόπο αυτόν, κάτι που θα αναδειχθεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Κρυσταλλία: Σωστός κορίτσαρος – «Σβήνει» το ηλιοβασίλεμα με το πιο εντυπωσιακό της μπικίνι! (ΦΩΤΟ)

Η Μάγισσα spoiler: Το Μυστήριο Γύρω από τη Γέννησή της Θεανώς