Η Μάγισσα spoiler: Το Μυστήριο Γύρω από τη Γέννησή της Θεανώς

Η νέα σειρά πρόκειται να μας προσφέρει εκρηκτικές σκηνές και εξαιρετικές ερμηνείες από τον Σεπτέμβριο. Αυτή η πολύ αναμενόμενη σειρά μας μεταφέρει πίσω στο 1817, στη Μάνη, υποβάλλοντάς μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Στον τόπο αυτό, θα καταλήξουμε να συναντήσουμε τις δύο αιώνιες εχθρικές οικογένειες, των Λάσκαρη και Γερακάρη, οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν τέλος στην έχθρα τους με τον γάμο των παιδιών τους. Ωστόσο, η ειρήνη αποδεικνύεται μια προσωρινή κατάσταση και η αντιπαράθεση δεν αργεί να εκραγεί.

Μόλις 40 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ο εγγονός εξαφανίζεται, θέτοντας σε κίνηση μια αλυσίδα γεγονότων. Εκείνη τη στιγμή, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, Θεοφανώ, καλείται να αντιμετωπίσει ένα όραμα που την οδηγεί στις όχθες του ποταμού Άρνα, όπου θα ανακαλύψει το πτώμα του μωρού. Με αυτό το γεγονός ξεκινά μια σειρά από αναταραχές και περιπέτειες.

Η Μάγισσα εκτυλίσσει την ιστορία των δύο Λασκαραίων που κρατούν ένα μυστικό. Τα trailer της σειράς μας δίνουν μια ενδιαφέρουσα γεύση της πλοκής. Η Θεοφανώ, που από μικρή υπηρετεί τους Λασκαραίους, φαίνεται να έχει ένα σημαντικό μυστικό γύρω από τη γέννησή της.

Ο ηγέτης της οικογένειας, Μιχαήλ, και ο μεγαλύτερος γιος του, Μάρκος, φαίνεται ότι γνωρίζουν αυτό το μυστικό. Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τη γέννησή της, όπως υποδηλώνεται κατά τη διάρκεια του ενός trailer, όπου ένας από την υπηρεσία της οικογένειας αναφέρει ότι “μίλα της για το θηρίο που την έφερε στον κόσμο”.

Παρά την παράξενη συμπεριφορά της, το μυστικό αυτό φαίνεται να είναι γνωστό μόνο σε αυτούς τους τρεις. Συγκεκριμένα, κατά τη συνομιλία του Μιχαήλ με μια μοναχή, αποκαλύπτεται ότι “μόνο εμείς οι τρεις και ο Μάρκος γνωρίζουμε το μυστικό της και θα παραμείνει έτσι”. Ποιο είναι αυτό το μυστικό και γιατί πρέπει να παραμείνει κρυφό; Όλες οι απαντήσεις θα έρθουν στο φως τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έρωτας Φυγάς spoiler: O Ιάσωνας στα δίχτυα της γυναίκας αράχνη 

Τρομερή οφθαλμαπάτη: Η γάτα σύννεφο έχει τρελάνει το διαδίκτυο!