Έρωτας Φυγάς 2ος Κύκλος spoiler: Η αλήθεια πέφτει σαν Βόμβα στο Κιάρι

Οι εξελίξεις στη σειρά φέρνουν στο φως αποκαλυπτικά γεγονότα που σοκάρουν το χωριό και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ανακαλύπτουν ότι ο Γιωργάκης δεν είναι γιος του Ιάσονα, όπως νόμιζαν, αλλά γιος του Μάρκου. Αυτή η είδηση προκαλεί αναταραχή σε όλους, και φυσικά, γρήγορα φτάνει στα αυτιά της Ευγενίας και της Νότας.

Η θεία της Ευγενίας της συνιστά να υιοθετήσει μια θιγμένη στάση όταν αντιμετωπίσει τον Μάρκο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ζητήσει εξηγήσεις. Από την άλλη, η Παναγιώτα αποφασίζει να διηγηθεί όλη την αλήθεια στον Μάρκο, προκαλώντας την οργή του. Ωστόσο, ο Στέφανος τον συμβουλεύει να παραμείνει ψύχραιμος και να δείξει περισσότερη ψυχραιμία, αφού κι εκείνος ήξερε την αλήθεια, αλλά δεν την αποκάλυψε.

Έτσι, οι σχέσεις μεταξύ της Ευγενίας και του Μάρκου παραμένουν τεταμένες καθώς αντιμετωπίζουν αυτή την ανατροπή. Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη σειρά, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, όχι του Ιάσωνα. Η Ευγενία συμβουλεύεται να παίξει θιγμένη αντιμέτωπη με τον Μάρκο, ενώ η Παναγιώτα αποκαλύπτει την αλήθεια, προκαλώντας οργή. Ο Μάρκος, υπό τη συμβουλή του Στέφανου, προσπαθεί να διατηρήσει ψυχραιμία, αλλά οι σχέσεις του με την Ευγενία παραμένουν τεταμένες.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον… ερωτευμένο πρώην της – Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη (VIDEO)

Όλγα Ντάλλα: Το έκανε ξανά η πρώην παίκτρια του GNTM – Τα πέταξε όλα και εμφανίστηκε γυμνόστηθη! (ΦΩΤΟ)