Ανακτήνεται η υγεία του – Έναρξη προσπαθειών αποσωλήνωσης από Δευτέρα

Ο Δημήτρης Κόκοτας βελτιώνεται σταδιακά μετά από σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Σύμφωνα με την Ιωάννα Σουλάκη, που μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» σήμερα (27.04.2024), η κατάσταση του τραγουδιστή βελτιώνεται, και οι γιατροί μειώνουν την καταστολή του.

Η Ιωάννα Σουλάκη επισήμανε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας ανταποκρίνεται σε απλές εντολές των γιατρών, όπως το να ανοίγει και να κλείνει τα μάτια του, κάτι που δείχνει την αποκατάσταση των νευρολογικών του λειτουργιών. Η ίδια υπογράμμισε ότι απαιτείται υπομονή και χρόνος για την ανάρρωση του καλλιτέχνη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι από τη Δευτέρα θα γίνει προσπάθεια αποσωληνωμένου του Δημήτρη Κόκοτα μιας και ήδη αναπνέει μόνος του. Η επιτυχία της διαδικασίας αποσώληνσης εξαρτάται από τη συνεργασία ανάμεσα στον ασθενή και τους γιατρούς.

Τέλος, η Ιωάννα Σουλάκη τόνισε ότι παρά τις αρχικές ανησυχίες, οι εξελίξεις είναι θετικές και οι γιατροί καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την ανάρρωση του Δημήτρη Κόκοτα. Ελπίζουν ότι σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή.

Να θυμίσουμε ότι ο αγαπητός καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα και εγκεφαλικό στις 28 Μαρτίου 2024 κατά τη διάρκεια προβών για το J2US και από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Written by admin

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής που απειλεί να θάψει την Ευρώπη της Μέρκελ

Ο Θάνος Κιούσης και το αυτόνομο σύστημα που τον καθοδηγεί