Κρυσταλλία: Σωστός κορίτσαρος – «Σβήνει» το ηλιοβασίλεμα με το πιο εντυπωσιακό της μπικίνι! (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πλέον ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής της μοιάζει να απολαμβάνει η Κρυσταλλία, η οποία και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται μέσα από τα social media όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ορισμένες φορές, δε, το θερμόμετρο εκτοξεύεται με μιας εξαιτίας των αποκαλυπτικών εμφανίσεων της τραγουδίστριας.

Κάτι δηλαδή που συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας όταν και η Κρυσταλλία θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους «το μυαλό θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό ακόμα στην Αίγινα». Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κρυσταλλία δημοσίευσε ορισμένες εικόνες από την πρόσφατη εξόρμηση στην Αίγινα όπου τόσο το μαύρο της μπικίνι όσο και η καλλίγραμμη της σιλουέτα μαγνήτισαν με μεγάλη ευκολία τα ανδρικά, και όχι μόνο, βλέμματα.

«Τι κι αν γυρίσαμε.. το μυαλό μου θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό ακόμα for sure. Το καλοκαίρι είναι για λίγο ακόμα εδώ!!! Καλή επιστροφή αστέρια!!» σημειώνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα της ανάρτηση.

«Κορίτσαρος» έγραψε λιτά η καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου για να ακολουθήσει πλήθος θερμών σχολίων για την Κρυσταλλία και από τους υπόλοιπους ακολούθους της.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Στο Κυνήγι της Ευτυχίας, Αλεξάνδρα και Μάρκος Αποφασίζουν να Φύγουν

Έρωτας Φυγάς spoiler: O Ιάσωνας στα δίχτυα της γυναίκας αράχνη