Έρωτας Φυγάς spoiler: Στο Κυνήγι της Ευτυχίας, Αλεξάνδρα και Μάρκος Αποφασίζουν να Φύγουν

Η Αλεξάνδρα, αποφασίζει να ανατρέψει τη ζωή της στον Κιάρι. Η πλοκή εξελίσσεται μετά τον πυροβολισμό του Ιάσωνα, που μετατρέπει τη ζωή της σε εφιάλτη. Βρίσκεται σε ψυχική απομόνωση, αποτελεί αντικείμενο της αντίστασης του συζύγου της, που της παίρνει τα παιδιά της.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Στο Κυνήγι της Ευτυχίας, Αλεξάνδρα και Μάρκος Αποφασίζουν να Φύγουν

Η Μαργέτα είναι η μοναδική της στήριξη και φέρνει τον Γιωργάκη και τη Μυρσίνη πίσω στη ζωή της. Το φως στο σκοτάδι αντιπροσωπεύεται από τα παιδιά της και τον Μάρκο, ο οποίος είναι ο αγαπημένος της και γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του Γιωργάκη.

Ο Μάρκος διατηρεί αισθήματα για την Αλεξάνδρα, παρά τον γάμο του με την Ευγενία. Καθώς ο γάμος αντιμετωπίζει προβλήματα, προτείνει να αφήσουν τα πάντα για να είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα συμφωνεί και μαζί οργανώνουν την απόδρασή τους από το Κιάρι, παίρνοντας τα παιδιά της και τον Γιωργάκη.

Μετά από προετοιμασίες, συναντιούνται σε ένα σημείο και εγκαταλείπουν το Κιάρι, επιβιβαζόμενοι στο αυτοκίνητο του Μάρκου. Το ερώτημα παραμένει αν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για μια καινούργια ζωή ή αν θα αναγκαστούν να χωρίσουν ξανά.

Ο β’ κύκλος της σειράς  παρουσιάζει τη συνέχιση των περιπετειών της Αλεξάνδρας και του Μάρκου, καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της νέας τους ζωής μακριά από το Κιάρι.

Αθηνά Ωνάση: Πόσο μειώθηκε η περιουσία της τα τελευταία χρόνια;

Κρυσταλλία: Σωστός κορίτσαρος – «Σβήνει» το ηλιοβασίλεμα με το πιο εντυπωσιακό της μπικίνι! (ΦΩΤΟ)