Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν περνούσα καλά, έμπαινα στο μπάνιο και έκλαιγα. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω

Spoilers

Στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στην εκπομπή «Fishy» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, για τα πρώτα του βήματα στον χώρο, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε μία εταιρεία που δούλεψε και όπως λέει «τα πράγματα εκεί ήταν σκληρά»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Από ραδιόφωνο ξεκίνησα εδώ και 15 χρόνια. Το Mappes Show είναι μία νοοτροπία που σκέφτηκα εγώ όταν γύρισα από το μεταπτυχιακό μου. Μετά το μεταπτυχιακό μου δεν έβρισκα δουλειά.

Εν τω μεταξύ μας φούσκωναν τα μυαλά ότι όταν πάτε στην Ελλάδα θα είστε leaders. Έμεινα έναν χρόνο άνεργος, πήγα φαντάρος, πάλι άνεργος και έτσι με τα πολλά βρήκα. Πήγαινε η μάνα μου σε δημάρχους και βουλευτές τα βιογραφικά μου και στο τέλος με πήραν σε μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων».

«Δεν περνούσα καλά, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, και δεν το έκανα και καλά. Και οι επικεφαλείς μου δεν μου έδιναν την ευκαιρία να μάθω. Ήταν σκληρά τα πράγματα εκεί. Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα» πρόσθεσε.

Για το πώς εμπνεύστηκε το concept του Mappes Show εξήγησε ότι «Ήμουν αυτός που θα προέτεινα τον λαιμό μου να τραγουδήσω και να κάνω τους άλλους να γελούν, όταν έκανα τους άλλους να γελούν ηρεμούσα εγώ.

Σε αυτή τη δουλειά δεν περνούσα καλά και πηγαίνοντας άκουγα μία εκπομπή στον Sport FM και με έκανε να γελάω και είπα ότι αν ποτέ ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο θα είναι μία εκπομπή για να κάνω τον κόσμο να γελάει».

Spoilers

Κάκος για Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής ήταν εκπληκτικός!

Spoilers

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα