«Βόμβα» στην κοσμική ζωή της χώρας: Πάλι μαζί Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη;

Χρειάστηκαν δύο χρόνια και μια μεγάλη για να έρθουν και πάλι κοντά, έστω και μέσα από το φωτογραφικό φακό, η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης. Ήταν τον Μάρτιο του 2021 όταν η Μαρίνα Πατούλη μιλούσε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η κρίση αυτή τους οδήγησε στον χωρισμό.

Φαίνεται όμως πως το πρώην ζευγάρι έχει αφήσει πίσω τις διαφορές του και η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Αφορμή αποτέλεσε η εκδήλωση της Τοπικής ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου για την εκλογική νίκη της ΝΔ. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε λοιπόν και πάλι πλάι – πλάι και μάλιστα φωτογραφήθηκε, με την Μαρίνα Πατούλη να γνωστοποιεί μέσω ανάρτησης της, τη στιγμή…

Δείτε φωτογραφίες

«Η εκδήλωση της Τοπικής & ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας μας έδωσε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη της @neademokratia, αλλά και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Περιφερειάρχης Αττικής @giorgos.patoulis, η Υπουργός Εσωτερικών @nkerameus». «Υπουργός Εργασίας @adonis_georgiadis, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου @theodorosampatzoglou, o Δήμαρχος Κηφισιάς @thomakos.g, o Πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης και ο @spyrosavramakos Προέδρος Νομαρχιακής Β1», έγραψε Μαρίνα Πατούλη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Πηγή:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ατελείωτο το κορμί της – «Καρφώνει» το βλέμμα της στον φακό και οι followers… εκείνη (ΦΩΤΟ)

Latest

«Ο Στηβ Κακέτσης ήθελε να πεθάνει, οι τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει…»: Έσπασε τη σιωπή της η Κατιάνα Μπαλανίκα!