«Ο Στηβ Κακέτσης ήθελε να πεθάνει, οι τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει…»: Έσπασε τη σιωπή της η Κατιάνα Μπαλανίκα!

Latest

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω περιοδεία. Δεν ήθελα να κάνω περιοδείες, σκεφτόμουν την ταλαιπωρία. Όταν γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις ”Σαββατογεννημένες” ήταν ένας πιτσιρίκας αλλά έγραφε καταπληκτικά. Στην αρχή ήταν λίγο επιθετικός. Είχε μπει εκνευρισμένος στο καμαρίνι, κουνούσε το δάχτυλο και του είπα ότι ήταν πολύ μικρός γι’ αυτό. Μετά αγαπηθήκαμε πολύ», είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Για τον Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Δεν έχει σημασία που ο Στηβ ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Γι’ αυτό όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο.

Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας που βίωνε όλη την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο με εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Η κόρη της φίλης μας με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, δυναμικός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, θα ήταν για εμένα πολύ άσχημο.

«Βόμβα» στην κοσμική ζωή της χώρας: Πάλι μαζί Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλά Μέριλιν Μονρόε – Ποζάρει με ξανθό καρέ και σέξι διάθεση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)