Μαρίνα Πατούλη: Με νέο άντρα στο πλευρό της .. ποζάρουν αγκαλιά

Δημοσίευσε στο Instagram της την κοινή της φωτογραφία που τράβηξε με τον φίλο της, Διονύση Παναϊδή, τον οποίο συνάντησε μετά από καιρό.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με έναν φίλο του

«Οι δρόμοι της ζωής αλλάζουν όμως οι αληθινές φιλίες παραμένουν ανεξίτηλες!!! Αποψε είχα τη χαρά να ξαναδώ τον αγαπημένο μου φίλο μου από το Μαρούσι Διονύση Παναιδη στο υπέροχο event που διοργάνωσε στο μαγαζι του στη Μύκονο!! !
Τωρα είμαστε κ σε επιχειρηματική γειτνίαση !!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.

“Αυτό είναι για 20 χρονών” – Έκραξαν την Μαρίνα Πατούλη άσχημα στο Instagram για το φόρεμα που φόρεσε
Πολλές είναι οι φορές που η Μαρίνα Πατούλη προκαλεί σχολιασμό με τις εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μιας και είναι κυριολεκτικά μια και μια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών σχολίων με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση.

Η πρόεδρος της UNESCO τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στην Μύκονο, μιας και άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα, στο οποίο κι βρίσκεται καθημερινά. Η ίδια λοιπόν, πόζαρε μέσα στο κατάστημα της φορώντας ένα χρυσό κοντό φόρεμα, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

«Οι ευχές σας κ οι όμορφες εκπλήξεις αγαπημένων φίλων πλημμύρισαν την ψυχή μου με αγάπη κ χαρά την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής! Σας ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγα τα σχόλια τα οποία έκαναν λόγο για τον μήκος του φορέματός της, το οποίο για πολλούς είναι κοντό κι όχι κατάλληλο για την ηλικία της,

Ιωάννα Τούνη: Με μπικίνι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλιά αρχίζει και φουσκώνει – φωτο/video

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο “καυτός” χορός της στην Μύκονο