Βίκυ Βολιώτη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι σοκαρισμένη, με εκπλήσσει το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής»

Την υπόθεση της Πάτρας, που έχει προκαλέσει παγκοσμίως θλίψη και οργή, σχολίασε η δημοφιλής ηθοποιός

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», βρέθηκε σήμερα η Βίκυ Βολιώτη, της οποία η ζωή απέκτησε άλλο νόημα, από τότε που έγινε μητέρα ενός κοριτσιού, το οποίο υιοθέτησε από την Αιθιοπία. «Η υιοθεσία είχε πολλές δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα» είχε δηλώσει, σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σήμερα, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο των εγχώριων Μέσων Ενημέρωσης όσο και του εξωτερικού. Η 33χρονη μητέρα κατηγορείται πως σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, δίνοντάς της κεταμίνη.

«Είμαι σοκαρισμένη, όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δικαιούται και αυτή μία απολογία. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πάντα, σε αυτές τις πολύ έντονες και δυνατές υποθέσεις, προσπαθώ να κρατήσω μία στάση αναμονής. Περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη, γιατί τα στοιχεία δεν τα έχουμε όλα και πάντα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο ψύχραιμη.

Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω. Προσπαθώ να φανταστώ τα κίνητρα. Δεν μπορώ να καταλάβω, δηλαδή, τι μπορεί να είναι αυτό που την οδήγησε εκεί. Αν αποδειχθεί, βέβαια. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής» τόνισε η Βίκυ Βολιώτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Αντίνοος Αλμπάνης: Με μία φωτογραφία, μας λέει πώς η ζωή μας μπορεί να αποκτήσει άλλο νόημα

Μαρία Αντωνά: Πώς θα είναι το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη;