Αντίνοος Αλμπάνης: Με μία φωτογραφία, μας λέει πώς η ζωή μας μπορεί να αποκτήσει άλλο νόημα

Τα απλά, τα φυσιολογικά και αυτά που δεν δίνεις χρήματα για να τα έχεις, είναι τελικά και τα πιο όμορφα!

Ενεργός στο Instagram είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή.

Και χθες, Κυριακή 3/4, ο 38χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει κερδίσει τον θαυμασμό ενός μεγάλου μέρους του γυναικείου πληθυσμού, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 108.200 followers του μία selfie, στην οποία φαίνεται το μισό του πρόσωπο. Φορά άσπρο πουκάμισο και γραβάτα, ρούχα τα οποία δεν συνηθίζει, το ύφος του είναι σοβαρό και σκεπτικό.

«Let’s do it, let’s fall in love» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post του, παρακινώντας τους ακολούθους του να ερωτευθούν και τα λέει πολύ καλά!

Τι θα ήταν η ζωή χωρίς τον έρωτα; Στεγνή, χωρίς ένταση, πιο θλιβερή, μελαγχολική και βαρετή. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, δώστε και πάρτε πάθος. Οι στιγμές περνούν και δεν γυρίζουν πίσω. Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει πουθενά το δικό σας άλλο μισό, μάλλον κάνετε λάθος. Ακόμα κι αν δεν βρείτε αυτόν τον άνθρωπο όπως τον έχετε φτιάξει στο μυαλό σας, θα βρείτε κάποιον που θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτόν και θα σας ταιριάζει. Άλλωστε, κατά βάθος, όλοι τον έρωτα ψάχνουμε…

Tόνια Σωτηροπούλου: Γιόγκα στο κέντρο της Αθήνας – Χάζεψαν περαστικοί και τουρίστες

Βίκυ Βολιώτη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι σοκαρισμένη, με εκπλήσσει το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής»