Βίκυ Κάβουρα: Το καυτό σορτς της έφερε το καλοκαίρι στο Instagram… νωρίτερα

Δείτε την ανάρτηση της όμορφης ηθοποιού και επιχειρηματία

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και αισθησιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Mακιγιαρισμένη ή μη, με κομψά ρούχα ή με τολμηρά, τραβά την προσοχή του ανδρικού φύλου, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια.

Πέρα από τη «δυνατή» εξωτερική της εμφάνιση, τα έχει καταφέρει και επαγγελματικά, αφού έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, μαγιό και εσωρούχων. Μάλιστα, διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα της επιχείρησής της στο Instagram, αφού διαθέτει σούπερ αναλογίες.

Και χθες, Δευτέρα 4/4, η 33χρονη επιχειρηματίας και ηθοποιός, η οποία θα λέγαμε εύκολα ότι δείχνει ηλικιακά μικρότερη, υπενθύμισε στους περισσότερους από 193.400 followers της ότι το καλοκαίρι έρχεται, σχεδόν έχει φτάσει! Δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε κάποια παραλία της Βούλας, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Φορώντας ένα hot, τζιν σορτς και ένα μαύρο μπικίνι top, αναδεικνύει τα ατελείωτα πόδια και τη λεπτή μέση της και δεν μπορεί παρά να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό. Το beach οutfit της αποθεώνουν οι ασημένιες αλυσίδες, που κοσμούν το ψηλόμεσο σορτς, και τη θηλυκή της πλευρά τα ξανθά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και κάτω από το στήθος της.

Απελευθερωμένη και ξεχειλίζοντας όρεξη για ζωή, στέκεται σαν μοντέλο και κοιτά το φωτογραφικό φακό με ύφος προκλητικό. Ο λόγος που ανέβασε τις εν λόγω φωτογραφίες; Θέλει να διαφημίσει το μπικίνι της εταιρείας της και μάλλον το έχει ήδη καταφέρει!

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απαντά αν είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου

Ελένη Φουρέιρα: Κολάζει με τολμηρό τοπ, που κρύβει τα άκρως απαραίτητα