Ελένη Φουρέιρα: Κολάζει με τολμηρό τοπ, που κρύβει τα άκρως απαραίτητα

Τα σέξι outfits αγαπά η δημοφιλής τραγουδίστρια, τα φορά και τα υποστηρίζει

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Ελένη Φουρέιρα, ενώ η λεπτή σιλουέτα της δεν περνά απαρατήρητη από τα ανδρικά βλέμματα, μιας που ξέρει πώς θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του κορμιού της.

Και χθες, Δευτέρα 4/4, η 35χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν μοιράστηκε με τους περισσότερους από 1.229.000 followers της 10 φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα μοντέρνο σύνολο, ιδανικό για τις γυναίκες που δεν φοβούνται το προκλητικό ντύσιμο και θέλουν να δείχνουν τις καμπύλες τους. Βέβαια, η κάθε περίσταση απαιτεί και το ανάλογο ντύσιμο, το ίδιο και ο κάθε γυναικείος σωματότυπος. Δεν γίνεται να μας ταιριάζουν όλα, ούτε να πάμε στη δουλειά όπως ντυνόμαστε για το club.

Το ψηλόμεσο παντελόνι αγκαλιάζει τους γοφούς της και αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ το πράσινο, crop top ζακετάκι, το οποίο έχει κουμπώσει με μία διακοσμητική καρφίτσα, αφήνει ελάχιστα στη φαντασία, με το ντεκολτέ της να σκανδαλίζει την ερωτική φαντασία των ανδρών.

Το look της αποθεώνουν τα μεγάλα γυαλιά ηλίου και η κομψή τσάντα χειρός, ενώ λάμψη της χαρίζουν τα διακριτικά – σκουλαρίκια κρικάκια. Εκπέμποντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, κάνει νάζια στον φωτογραφικό φακό και επιδεικνύει το μπούστο και τη λεπτή  μέση της.

H Ελένη Φουρέιρα φοράει πάντα αυτό που της αρέσει, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι «κακές γλώσσες» και οι «συντηρητικοί». Πάρτε, λοιπόν, μάθημα από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

 

 

 

 

Βίκυ Κάβουρα: Το καυτό σορτς της έφερε το καλοκαίρι στο Instagram… νωρίτερα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τι συνδέει την Αντιγόνη με τη Μαρία;