Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απαντά αν είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου

«Η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν οδηγεί πάντα σε σχέσεις ερωτικές» υποστηρίζει ο ηθοποιός

Γνωρίσαμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο ως «Λάμπρο», μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Εκεί, είναι ζευγάρι με την «Ελένη Σταμίρη», κατά κόσμον Μαρία Κίτσου. Πέρα από το σίριαλ, πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί και στην πραγματική ζωή, αφού έχουν κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες από παραλία. Αυτές πυροδότησαν τις φήμες για σχέση.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, ο 36χρονος ηθοποιός δήλωσε για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στις «Άγριες Μέλισσες» Μαρία Κίτσου και τα όσα ακούγονται ότι είναι ζευγάρι όχι μόνο στη μικρή οθόνη, αλλά και στη ζωή:

«Στον κόσμο αρέσει να δίνει τέτοιου είδους διάσταση σε τέτοιες συνεργασίες. Έχουμε ανάγκη το όνειρο οι άνθρωποι για να μη μας τραβάει κάτω η σκληρή καθημερινότητα και η μυθοπλασία σίγουρα βοηθάει. Και, ξέρετε, η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν οδηγεί πάντα σε σχέσεις ερωτικές. Μπορεί να είναι η βάση μιας πολύ σημαντικής φιλίας. Σχεδόν οικογένεια! Άλλωστε, η πραγματική μας οικογένεια είναι οι φίλοι μας, γιατί αυτούς έχουμε επιλέξει, σε αντίθεση με τη βιολογική μας οικογένεια».

Σχετικά με την προβολή της προσωπικής του ζωή από τα Μέσα Ενημέρωσης, τόνισε: «Αναμενόμενο είναι, δεν θα τρελαθώ κιόλας. Αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθάει την καριέρα μου κάτι τέτοιο. Επίσης, αυτού του είδους η δημοσιότητα μόνο πυροτεχνήματα δημιουργεί κι εγώ ήρθα για να εργαστώ και να μείνω σε αυτό τον χώρο».

Σας έπεισε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πως δεν είναι ζευγάρι με την 42χρονη ταλαντούχα ηθοποιό, αλλά μόνο καλοί φίλοι; Θα φανεί, όταν τελειώσουν οι «Άγριες Μέλισσες».

Μπέττυ Βακαλίδου: «Οι γονείς και τα αδέρφια μου δεν με αποδέχτηκαν, δεν τους συγχωρώ»

Βίκυ Κάβουρα: Το καυτό σορτς της έφερε το καλοκαίρι στο Instagram… νωρίτερα