Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος έβαλε μαγιό… δες το γραμμωμένο σώμα του

Ο ηθοποιός που έχει αγαπήσει το κοινό μάς αποκάλυψε την αξιοζήλευτη φυσική του κατάσταση.

Είχαμε καιρό να βιώσουμε αυτήν την τρέλα που υπάρχει γύρω από τις Άγριες Μέλισσες. Για να είμαστε ακριβείς, μας θυμίζει εποχές σειρών, όπως το Στο Παρά Πέντε του Γιώργου Καπουτζίδη, που όλοι συντονιζόμασταν για να μη χάσουμε ούτε λεπτό από το κάθε νέο επεισόδιο. Ανάλογα συναισθήματα διακινούνται και με τη σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.
Πρόκειται με διαφορά για μία από τις πιο καλογυρισμένες παραγωγές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση. Μία σειρά που διακρίνεται από σενάριο, σκηνικά, φωτογραφία, μουσική και ένα μεγάλο cast από εξαιρετικούς στη δουλειά τους ηθοποιούς. Αυτούς που αποτελούν την απόδειξη ότι η χώρα μας έχει μεγάλη δυναμική στον τομέα της υποκριτικής.

Τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο, δεν είχε νέα επεισόδια. Με το εορταστικό κιόλας κλίμα μπορείς να φανταστείς ότι οι ηθοποιοί πέρασαν χρόνο με τους δικούς τους και γενικά έκαναν ασχολίες που τους ευχαριστούν. Επειδή, όμως, ο καιρός ήταν καλός, δεν παρέλειψαν ούτε τα stories που είχαν σχέση με παραλία είτε επειδή κάποιος την επισκέφτηκε είτε επειδή έκανε ένα throwback.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες ή αλλιώς Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε ένα story στο οποίο βρίσκεται στην παραλία με το μαγιό του και, πέρα από το εντυπωσιακό του τοπίου, θαυμάσαμε και το γραμμωμένο σώμα του ηθοποιού.

Δες το στις παρακάτω φωτογραφίες σε shots του βίντεο.

Χamos

House of Fame Holly Grace: Πάγωσαν στο House of Fame οι σπουδαστές

Χamos

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι ευχήθηκε στην μητέρα της που γιορτάζει