Βίκυ Κάβουρα: Αρχές Απριλίου φόρεσε το μαγιό της και ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram

Δείτε το Instagram Story της 33χρονης επιχειρηματία

Καλωσορίσαμε επιτέλους τον Απρίλιο, σε τρεις εβδομάδες έχουμε Πάσχα και σε λίγο καιρό όλοι θα απολαμβάνουμε ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ στην αγαπημένη μας παραλία της Αττικής ή, ακόμη καλύτερα, σε κάποιο όμορφο νησάκι της πατρίδας μας. Μερικοί, όμως, δεν κρατιούνται, έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπάνια και πολύ καλά κάνουν! Άλλωστε, το κολύμπι στη θάλασσα ενδείκνυται για όλο τον χρόνο, με τα οφέλη του για την υγεία να είναι αρκετά.

Κυριακή 3 Απριλίου χθες, λοιπόν, και η Βίκυ Κάβουρα εκμεταλλεύτηκε την καλή για την εποχή θερμοκρασία και πήγε για μπανάκι. Από εκεί, είπε την πιο γλυκιά «καλημέρα» στους περισσότερους από 193.400 ακολούθους της στο Instagram και σίγουρα τους ανέβασε τη διάθεση στα ύψη, υπενθυμίζοντάς τους πως το καλοκαίρι 2022 έχει σχεδόν φτάσει και δείχνοντας το… ντεκολτέ της.

Στο σχετικό βίντεο, το οποίο η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε χθες στα Instagram Stories της, η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και ηθοποιός φορά μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα hot, ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το μπούστο της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια, ξανθά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και το στήθος της. Εξίσου όμορφο είναι και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, που απλώνεται μπροστά της.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν η Βίκυ Κάβουρα κολύμπησε ή αν απλώς ευχαριστήθηκε φύση και ήλιο. Η θάλασσα είναι προς το παρόν κρύα.

Πάρτε μάθημα από την Βίκυ Κάβουρα. Φορέστε το μαγιό σας, πηγαίντε στην παραλία του γούστου σας κι, αν κρυώνετε να βουτήξετε από τώρα, μείνετε στην ηλιοθεραπεία, αρκεί κι αυτή για να ανεβείτε ψυχολογικά και να αλλάξετε παραστάσεις.

Έντουαρντ Στεργίου: Η κίνηση ανθρωπιάς για την Ουκρανία – «Αυτό που συμβαίνει αφορά όλους»

Βάσω Βιλέγκας: Σε ταράτσα περπατά και κολάζει, με φόρεμα με σκίσιμο σχεδόν μέχρι τους γλουτούς