Η άνοδος του πατέρα: Ο δεύτερος γιος του Νίκου Ορφανού γεννήθηκε πρόωρα και ελλιποβαρής

Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές στη ζωή τους βιώνουν ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη, καθώς πριν από 13 ημέρες γεννήθηκε η κόρη τους. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό μέσω ανάρτησής του.

“Το πιο όμορφο Πάσχα της ζωής μας! Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς, γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελαφριά, έμεινε 13 ημέρες στη μονάδα φροντίδας νεογνών. Σήμερα την πήραμε σπίτι. Είναι μικρή, με ξανθά κόκκινα μαλλιά, ένα ακόμα πλάσμα αγάπης που μεγαλώνει και ομορφύνει την οικογένειά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το προσωπικό του Ομίλου Ιατρικών Κέντρων, που μας βοήθησε σε κάθε λεπτομέρεια. Με χαμόγελο, ευγένεια, έκαναν αυτές τις μέρες πολύ πιο ανθρώπινες για μας. Από τις γυναίκες στην ρεσεψιόν, τους άνδρες στον έλεγχο και την ασφάλεια, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες, τις κυρίες που φρόντισαν για την καθαριότητα, τις κυρίες στον όροφο διαμονής και τις μαίες στη μονάδα νεογνών, όλοι με τη συμπεριφορά και το χαμόγελό τους ζεστάναν την καρδιά μας και έκαναν αυτές τις μέρες πιο όμορφες”, έγραψε ο Νίκος Ορφανός, μεταξύ άλλων.

Written by admin

Η δίκαιη παίκτρια που κέρδισε τις ψήφους στο Survivor

Η Πρώτη Μου Ερωτική Σχέση: Η Ανακάλυψη του Έρωτα με τον Μιχάλη