Βίκυ Κάβουρα: Με διάθεση στα ύψη και σέξι μπικίνι, ξεσηκώνει τη Μύκονο

Η δημοφιλής επιχειρηματίας εκπέμπει άπειρη θηλυκότητα

Τη θερμοκρασία στο Instagram εκτόξευσε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 η Βίκυ Κάβουρα, για να… πάει καλά το Σαββατοκύριακο στους ακολούθους της. Όχι, απλά η ξανθιά καλλονή θέλει να διαφημίσει το στράπλες, πορτοκαλί μπικίνι της εταιρείας της, το οποίο και φορά στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε από παραλία της κοσμοπολίτικης Μυκόνου.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και παιχνιδιάρικη διάθεση, η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και ηθοποιός πιάνει με το ένα χέρι τα μαλλιά της και χαμογελά. Με φόντο το γαλάζιο ουρανό και φορώντας το μπικίνι top της, το οποίο κολακεύει το στήθος της, είναι σκέτος πειρασμός. Τα καλοσχηματισμένα χέρια της, η λαμπερή επιδερμίδα και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν μπορούν παρά να μαγνητίζουν τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού. Ακόμη πιο ελκυστική την καθιστούν τα ξανθά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ατίθασα στην πλάτη και το ντεκολτέ της.

Αν και έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση πριν περίπου 30 λεπτά, αυτή έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 460 likes.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίκυ Κάβουρα διαφημίζει η ίδια μαγιό του brand της, αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες και καλύτερο μοντέλο από τον εαυτό της δύσκολα θα βρει. Χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, κερδίζει τις εντυπώσεις και ό,τι κι αν φορέσει, δείχνει υπέροχο πάνω της.

Δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός: Ο Μάνος Δασκαλάκης αδυνατούσε να αντιληφθεί πως η εν διαστάσει σύζυγός του συνελήφθη

Ανέκδοτο: O ακριβός κόκορας …! Τρελό γέλιο