Survivor Spoiler: Οι Κόκκινοι ή οι Μπλε θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας;

Στο ριάλιτι επιβίωσης, οι κόντρες, οι συγκινήσεις και οι φωνές δεν σταματούν

Στο αποψινό (Τρίτη 5/4) επεισόδιο του Survivor, οι εντάσεις και οι συγκινήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, ο κομμωτής και make-up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει φέρει τους συμπαίκτες του στα όριά τους λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του.

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια, αυτή δυναμώνει. Δεδομένου πως ο μισθοφόρος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, η ένταση ανάμεσά τους θα κυριαρχήσει στο αποψινό επεισόδιο. Την ώρα που όλοι οι Μπλε συμπαραστέκονταν -όπως ο καθένας μπορούσε- στον Τάκη, ο Εμμανουήλ έκανε ηλιοθεραπεία.

Ωστόσο, απόψε όλη η ομάδα των Μπλε – όχι μόνο ο Τάκης Καραγκούνιας- έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος περνάει πολύ δύσκολα από τη στιγμή που μπήκε στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης, αδυνατώντας να προσαρμοστεί.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού (5/4/2022) επεισοδίου:

Survivor Spoiler 5/4: Οι παίκτες ποιας ομάδας θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας;

Οι κόντρες δεν σταματούν μέχρι τη στιγμή που ξεκινά το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που σίγουρα επηρεάζει την απόδοση Κόκκινων και Μπλε στους στίβους μάχης.

Και οι δύο ομάδες βάζουν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν το έπαθλο, που αποτελεί από τα πιο σημαντικά στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπλε, μετά από πολλούς αγώνες επάθλου που τελείωναν με ήττα τους, «σπάνε» την κατάρα τους και κερδίζουν το έπαθλο. Απόψε το βράδυ, λοιπόν, αναμένεται να παρακολουθήσουμε τους Μαχητές χαρούμενους και συγκινημένους να ακούν και να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία έχουν επιθυμήσει πολύ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι πρόταση θα κάνει ο Σταμάτης στη Βιολέτα; – Μία συγκλονιστική ανακάλυψη κάνει η Μυρσίνη

Ιωάννα Τούνη: Θεσσαλονίκη – Αθήνα ένα τσιγάρο δρόμος, αρκεί να δει τον έρωτά της, Δημήτρη Αλεξάνδρου