Ιωάννα Τούνη: Θεσσαλονίκη – Αθήνα ένα τσιγάρο δρόμος, αρκεί να δει τον έρωτά της, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δες τα Instagram Stories της εντυπωσιακής influencer

Τρελά ερωτευμένοι είναι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, παρόλο που συχνά κυκλοφορούν φήμες που τους θέλουν χώρια.

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο (2/4 – 3/4), η εκρηκτική Influencer επέλεξε να μην δημοσιεύσει τίποτα στα social media με τον σύντροφό της, με συνέπεια οι διαδικτυακοί της φίλοι…να ανησυχήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους!

Ωστόσο, σήμερα (Τρίτη, 5/4) το πρωί, η Ιωάννα Τούνη, θέλοντας να βάλλει τέλος στις φήμες περί χωρισμού, αποκάλυψε, μέσω ενός Instagram Story, ότι βρέθηκε στην Αθήνα για να δει τον καλό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και μετά από λίγες ώρες «πέταξε» ξανά για Θεσσαλονίκη, αφού εκεί έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Αχ άτιμε, τι μάγια μου έχεις κάνει και με έφαγαν οι διαδρομές» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της για τον παρουσιαστή και γνωστοποιώντας τα πέρα – δώθε που κάνει για να τον δει!

Ακόμη, ρώτησε τους περισσότερους από 949.000 followers της αν θα ταξίδευαν κι εκείνοι τόσο συχνά για να περάσουν λίγες ώρες με το άλλο τους μισό. «Για να δω τους ρομαντικούς εδώ μέσα. Εσείς, θα κάνατε τόσα ταξίδια για έναν έρωτα; Ναι ή Όχι;» σημείωσε χαρακτηριστικά, θέλοντας να μάθει την απάντηση των θαυμαστών της.

Λίγη ώρα μετά, πραγματοποίησε ένα ακόμη story και αυτό αφιερωμένο στο ταίρι της, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σε αυτό, βλέπουμε μία φωτογραφία του παρουσιαστή, όπου είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι. «Μy crush» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το εν λόγω στιγμιότυπο η ξανθιά καλλονή.

Survivor Spoiler: Οι Κόκκινοι ή οι Μπλε θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας;

Η Γη της Ελιάς: «Σπάει τα κοντέρ» της τηλεθέασης – Πόσοι είδαν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο;