Survivor Spoiler: «Στα μαχαίρια» Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας – Πάρτι σε βίλα και δυναμικός στίβος μάχης

Απόψε, Τρίτη 26/4, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Η Κόκκινη Ομάδα του Survivor πετά στα σύννεφα, αφού έζησε απίστευτα ωραία στο Μαϊάμι και «γέμισε μπαταρίες». Την ίδια ώρα, οι διαφωνίες στους Μπλε φουντώνουν, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της Τρίτης 26/4.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγορεί τον Σπύρο Μαρτίκα για αλλαγή συμπεριφοράς και στρατηγικής απέναντι στους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του, ο Σπύρος στέκεται απέναντί του, εξηγώντας πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας του.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη την ένταση του Τάκη με τον Άρη. Δεν μπορώ να την ξεχάσω» λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του, ενώ στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης σημειώνει: «Τάκη μου, εδώ είναι ένα παιχνίδι που θέλει δυνατούς χαρακτήρες και χαρακτήρες με απόλυτη ψυχραιμία».

Μάλιστα, ο Τάκης μιλά ανοιχτά για «στημένους» αγώνες ασυλίας προς όφελος της Κόκκινης ομάδας, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του θέλει να βγάλει εκείνον και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον τάκο. Θα βγουν αληθινές οι υποψίες του;

Το ταξίδι στο Μαϊάμι μπορεί να τελείωσε, αλλά ένα ακόμη εντυπωσιακό έπαθλο θα φέρει Μπλε και Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο μάχης. Η ομάδα που θα κερδίσει θα οδηγηθεί με λιμουζίνα σε μία βίλα, όπου θα απολαύσει χαλαρωτικό μασάζ και ένα 80’s party! Μετά έχει αγώνα επάθλου και δυναμικό στίβο μάχης, αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Νικητές και χαμένοι θα συναντήσουν ξανά τον Ατζούν Ιλίτζαλι σε έναν ιδιαίτερο αγώνα βόλεϊ. Ιδιαίτερος γιατί αντίπαλος είναι η ομάδα του Ατζούν Ιλίτζαλι!

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, η ομάδα που κερδίζει το νέο μεγάλο έπαθλο είναι και πάλι οι Κόκκινοι.

Δες το τρέιλερ της Τρίτης 26/04:

Survivor Ελλάδας – Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Τηλεοπτική κατάντια»

Survivor spoiler 26/04/2022: Οι Κόκκινοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα… θα κερδίσουν και το δεύτερο έπαθλο! trailer