Survivor Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Απόψε, Μεγάλη Τρίτη 19/4, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν σκληρά για την κατάκτηση της ασυλίας και αυτή την εβδομάδα. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος ή ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Από τους Κόκκινους στον τάκο έχει βγει ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος αντέδρασε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι τον ψήφισε η Ασημίνα Χατζηανδερέου, θεωρώντας άδικη την απόφασή της. Μαζί του συμφώνησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία και βρίσκεται στο πλευρό του. Υποψήφια προς αποχώρηση είναι επίσης η Τζο Μαριδάκη, την οποία υπέδειξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία.

Από την Μπλε ομάδα, στον τάκο έχουν βγει η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Άρης Σοϊλέδης. Αν και αρκετοί περίμεναν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα ήταν το μεγάλο «φαβορί» να βγει υποψήφιος, αυτό δεν συνέβη, καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία και υπέδειξε προς υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη. Ο τελευταίος, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, είχε έναν επικό για τα δεδομένα του Survivor καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και, αν άνθρωποι της παραγωγής δεν είχαν επέμβει για να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον, θα είχαν πιαστεί στα χέρια.

Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor;
Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, απόψε αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη.

Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης 19/4: 

Μελέτης Ηλίας: «Δεν έχει σημασία αν ο Φιλιππίδης ήταν καλός κωμικός, θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη»

Σεξ, προβλήματα και ανασφάλειες: Πώς δύο εραστές θα έχουν μία υγιή σχέση;