Survivor Spoiler: Έπαθλο επικοινωνίας και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση – Ξεσπά σε κλάματα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Για το έπαθλο επικοινωνίας θα βάλουν τα δυνατά τους απόψε, Τρίτη 12/4, Μπλε και Κόκκινοι. Όλοι οι παίκτες του Survivor θα κάνουν ό,τι μπορούν για να έρθουν σε επικοινωνία ή να δουν μήνυμα από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, το οποίο τους έχει λείψει πολύ.

Οι τέσσερις που βγήκαν στον «τάκο» – Έκκληση των παικτών στο τηλεοπτικό κοινό να διώξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Στέλλα Ανδρεάδου από την Μπλε ομάδα και Νίκος Αντωνόπουλος και Νίκος Γιάννης από την Κόκκινη ομάδα. Οι Μπλε έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία τους να αποχωρήσει από το ριάλιτι ο Εμμανουήλ, αφού συνεχώς όλοι διαφωνούν με εκείνον και οι εντάσεις στην καλύβα τους δεν έχουν σταματημό.

Η Βρισηίδα θα σχολιάσει την απόφαση της Σοφιάννας να βγάλει υποψήφια τη Στέλλα, υποστηρίζοντας πως εκείνη στη θέση της, θα έβγαζε τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είχε προθυμοποιηθεί ούτως ή άλλως, προκειμένου να είναι «σίγουρη» ότι θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος. «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να δώσει τον Σπύρο στρατηγικά, για να μπορεί να φύγει ο Κωνσταντίνος» λέει χαρακτηριστικά στο trailer του αποψινού επεισοδίου.

Παράλληλα, αρκετοί παίκτες «σπάνε» on camera, όταν εκφράζουν τη μεγάλη τους επιθυμία να έχουν μία επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα, τα οποία έχουν να δουν αρκετές εβδομάδες ή μήνες.

Στο τρέιλερ βλέπουμε ακόμη τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας, να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα. Τι προηγήθηκε και έφτασε αυτό το σημείο; Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Σασμός Spoiler: Τρόπο να κρατήσει την υπόσχεσή της στον Αστέρη ψάχνει η Βασιλική – Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του;

Δανάη Μπάρκα: Άγνωστοι έσπασαν το αμάξι της μπροστά στα μάτια της