Δανάη Μπάρκα: Άγνωστοι έσπασαν το αμάξι της μπροστά στα μάτια της

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια του MEGA;

Θύμα κλοπής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας 11/4 η Δανάη Μπάρκα, καθώς δύο άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αποκάλυψε σήμερα, Τρίτη 12/4, η παρουσιάστρια και ηθοποιός στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το βράδυ της Δευτέρας, μετά το πέρας της «Ουρανίας», της παράστασης που πρωταγωνιστεί στο «Μικρό Παλλάς», πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό της, είδε αγνώστους να προσπαθούν να παραβιάσουν το όχημά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, παρόλο που συνηθίζει να αφήνει το όχημά της σε πάρκινγκ, χθες αυτό δεν το έκανε. Το πάρκαρε, ωστόσο, σε σημείο που είχε φώτα και κόσμο.

«Πηγαίνοντας προς το αμάξι μου, βλέπω δύο ανθρώπους να το περιτριγυρίζουν και συνειδητοποιώ ότι κάτι γίνεται. Δεν είχε γίνει ακόμη η πράξη, να το σπάσουν. Αρχίζω και πατάω το κλειδί του κουμπώματος και αρχίζω να φωνάζω για να καταλάβουν ότι είμαι εδώ» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, η οποία προσπάθησε να απομακρύνει τους κλέφτες από το αυτοκίνητό της, πατώντας το κουμπί κλειδώματός του και κάνοντας έτσι αισθητή σε εκείνους την παρουσία της.

Οι κλέφτες απτόητοι, ωστόσο, συνέχιζαν το «έργο» τους. Η δημοφιλής παρουσιάστρια συνοδευόταν από έναν φίλο της και προσπάθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση. «Ήταν μαζί μου ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος Κακούρης, ο οποίος άρχισε να τρέχει προς τα εκεί, αλλά περνούσαν αμάξια. Ξαφνικά τους βλέπουμε, το αμάξι άδειο, δεν αφήνουμε ποτέ πράγματα (αξίας), να σπάνε με τους αγκώνες τους και με μανία το τζάμι. Να τους λέω “δεν έχει τίποτα”. Ήταν ένα άδειο αυτοκίνητο. Μετά άρχισαν να τρέχουν» σημείωσε.

Τέλος, για την άσχημη εμπειρία της είπε, χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της: «Μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματα, εννοώ να είμαστε καλά στην υγεία μας. Ήταν πολύ άγριο το ότι έβλεπα δύο ανθρώπους να σπάνε το αμάξι μου. Προσπαθούσα από μακριά να κάνω ό,τι μπορώ. Χαλάλι, θα τα φτιάξουμε».

Survivor Spoiler: Έπαθλο επικοινωνίας και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση – Ξεσπά σε κλάματα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κρίση πανικού παθαίνει η Μυρτάλη – Σε μεγάλη αντιπαράθεση έρχονται Εύα και Αρετή