Survivor Ελλάδας: Αποστασιοποιημένος από την ομάδα του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Δεν τους ενδιαφέρει αν έχω φάει»

Δεν σταματούν οι διαφωνίες και οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης – Τι θα δούμε αύριο, Σάββατο 9 Απριλίου

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor, στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αυριανού (Σάββατο, 9/4) επεισοδίου που έχει κυκλοφορήσει, o make up artist και κομμωτής ξεσπά νιώθοντας απομονωμένος από την ομάδα του: «Οι συμπαίκτες μου δεν χάρηκαν καθόλου με την παραμονή μου στο παιχνίδι, Survivor 2022,  καθόλου μα καθόλου. Δεν με ρωτάνε αν θέλω να φάω» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί ο διάλογος του με τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να τους λέει: «Όλοι γυρνάτε να μου επιτεθείτε, χαλαρώστε λίγο».

Έπειτα, «δίνει» τον Σπύρο Μαρτίκα, υποστηρίζοντας –με τον δικό του μοναδικό τρόπο– πως όταν του ζητά κάτι, εκείνος ποτέ δεν έχει τη θέληση να το μοιραστεί μαζί του.

Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης σημειώνει για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ίσως να έχει στο μυαλό του ότι αν θυματοποιηθεί, ο κόσμος θα είναι μαζί του. Διαφωνώ πάρα πολύ με αυτή την άποψη, αν το έχει σκεφτεί αυτό».

Μπλε και Κόκκινη ομάδα συναντιούνται ξανά στον στίβο μάχης για την διεκδίκηση του πρώτου επάθλου φαγητού της εβδομάδας. Οι εντάσεις, όμως, δεν σταματούν. Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Γιάννης έρχονται σε ρήξη και ο καυγάς δεν αργεί να ξεκινήσει.

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Δείτε το τρέιλερ:

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, τώρα χειρίζεται την ελληνική κοινή γνώμη»

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Στον δεύτερο ημιτελικό, 10 διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν κριτές και κοινό