Survivor Ελλάδας – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Δημόσια υποστήριξη από τη μητέρα του – «Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τις επιθέσεις που δέχεται, έχει χιούμορ, μπορεί να τα πάει καλά με όλους»

Τις τελευταίες ημέρες, ο παίκτης των Μπλε βρίσκεται στο επίκεντρο, με τους συμπαίκτες του να θέλουν σαν τρελοί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης

Εντάσεις επικρατούν στην ομάδα των Μπλε, από τη στιγμή που o Kωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor. Eιδικά με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίνα έχει μεγάλη κόντρα, με όλους τους παίκτες της ομάδας του να εκφράζουν ξεκάθαρα την επιθυμία τους να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Για τις «επιθέσεις», λοιπόν, που δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor, η μητέρα του, Ηρώ, θέλησε να τοποθετηθεί. Μιλώντας σήμερα, Τρίτη 12/4, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, υποστήριξε πως ο γιος της έχει πολύ χιούμορ και πως έχει βρεθεί στο επίκεντρο επειδή κάποιοι άρχισαν να του κάνουν «πόλεμο» από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι. Ακόμη, χαρακτήρισε τους Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα «ψεύτικους».

«Τον βλέπω καθημερινά, δεν κοιμάμαι. Είναι η δουλειά μου τέτοια που πρέπει να κοιμηθώ, γιατί δουλεύω νύχτα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από τις επιθέσεις που δέχεται, γιατί ξέρω το παιδί μου ποιο είναι. Είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ, είναι της παρέας. Μπορεί να συμβιβαστεί και να τα πάει καλά με άλλους. Έχει γίνει αυτό, γιατί κάποιοι τον κόντραραν από την αρχή, εγώ αυτό πιστεύω.

Είναι ειλικρινής, λέει την αλήθεια, λέει αυτό που πιστεύει, είτε είναι λάθος, είτε σωστό, θα πει αυτό που πιστεύει. Να καθίσει να τα ακούει από όλους και να μη μιλάει; Δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτός. Θα απαντήσει ο Κωνσταντίνος.

Θεωρώ ότι ο Τάκης είναι ψεύτικος. Βλέπω στιγμιότυπα που γελάει και πάει να το μαζέψει. Πάει να σκάσει το χαμόγελο και το μαζεύει για να μην τον δει η κάμερα. Και ο Μαρτίκας το ίδιο. Δεν του έδωσαν χρόνο να τον γνωρίσουν. Δεν τον άφησαν να εκδηλωθεί, γιατί είναι ένα παιδί με πάρα πολύ χιούμορ. Εγώ αυτό πιστεύω σαν μάνα. Γιατί ξέρω το παιδί μου. Θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνει. Να έχει καταλάβει ο κόσμος αυτά τα ψιλά που λέμε.

Θα του έλεγα να προχωρήσει, να έχει πίστη και θάρρος, γιατί θέλει πολύ να μας βοηθήσει στο οικονομικό κομμάτι, εκτός του ότι θέλει για τους δικούς του λόγους να είναι μέσα. Με σκέφτεται πάρα πολύ και μένα και τον πατριό του. Πατέρας είναι για μένα, γιατί τον μεγάλωσε από 9 χρονών. Συγκινούμαι τώρα που τα σκέφτομαι αυτά» δήλωσε  η κυρία Ηρώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Ριάνα: Σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, με αποκαλυπτικό τοπ, εντυπωσίασε τους πάντες

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι κορμάρα – Αποθέωση από τους θαυμαστές της