Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι κορμάρα – Αποθέωση από τους θαυμαστές της

Όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης έχει χάσει η δημοφιλής παρουσιάστρια

Τον Μάιο του 2021, η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γιατρό, Στέλιο Μανουσάκη.

Έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό πως έχει «πετάξει» από πάνω της τα κιλά της εγκυμοσύνης της και πως έχει βρει ξανά τη φόρμα της, αφού την βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα στην εκπομπή του MEGA «Τι Λες Τώρα» και παράλληλα στο Instagram, όπου πραγματοποιεί καθημερινά stories.

Σήμερα, Τρίτη 12/4, όμως, η 44χρονη παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 588.000 followers της, όταν δημοσίευσε μία πιο σέξι φωτογραφία από αυτές που συνηθίζει και με ντύσιμο που αναδεικνύει τις καμπύλες της. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω στιγμιότυπο, φορά ένα μπλε αθλητικό σετ, βρίσκεται στην κουζίνα της, σκύβει στον πάγκο και χαμογελά. Το ψηλόμεσο κολάν αγκαλιάζει τους γοφούς της, ενώ το τοπ κολακεύει το ντεκολτέ της, αφήνοντας σε κοινή θέα την καλοσχηματισμένη πλάτη και τη μέση της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας τα ξανθά μαλλιά της κάτω, εκπέμπει θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση.

«Για πείτε 🍑🍇🍉🍎🧋🧋καμία ιδέα για smoothie σήμερα…» γράφει στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής πάνω από 15.000 likes, ελάχιστα σχόλια για προτάσεις smoothie, αλλά αμέτρητα για το κορμί της, μερικά εκ των οποίων είναι: «Πώς χάνετε τα κιλά της εγκυμοσύνης τόσο γρήγορα; Απορώ! Κι εγώ τα έχω 13 χρόνια😂😂 Θεά!»,  «Έλα ρε Μαρία, πήρα την τυροπιτούλα και τον καπουτσίνο μου, μπήκα ίνστα και βλέπω αυτή την φωτό και αυτήν την υγιεινίλα …! Με κατέστρεψες λέμε…😢😂», «Και εγώ έφαγα ένα τσουρέκι για πρωινό😮Ρε Μαρία, μπράβο σου», «Θεάρα, κορμάρα, μανάρα❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥», Ρε συ, τι κορμάρα είναι αυτή! 👏👏», «Είσαι θεά❤️❤️🔥🔥».

Survivor Ελλάδας – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Δημόσια υποστήριξη από τη μητέρα του – «Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τις επιθέσεις που δέχεται, έχει χιούμορ, μπορεί να τα πάει καλά με όλους»

Χριστίνα Παππά: Το επάγγελμα που ήθελε να κάνει, η στεναχώρια για την απουσία της από την τηλεόραση και η συνάντηση με τη Μόνικα Μπελούτσι