Βίκυ Καγιά: Με σούπερ μίνι φόρεμα και ερωτική διάθεση, διαφημίζει ψηλοτάκουνα πέδιλα και αναστατώνει

Δείτε φωτογραφία

Tην αγάπη μας έχει κερδίσει η Βίκυ Καγιά, ενώ πολλοί άνδρες την θεωρούν μία από τις πιο σέξι παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Aν και διακρίνετε για τον επαγγελματισμό της, μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε «γυναίκα-φωτιά», κάτι το οποίο απέδειξε, για μία ακόμη φορά, το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, 18 Απριλίου, όταν πρόσθεσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία.

Στο επίμαχο στιγμιότυπο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, η fashion expert του «Shopping Star» φορά ένα λευκό, σούπερ μίνι φόρεμα, το οποίο είναι διακοσμημένο με κρόσσια και αφήνει σε κοινή θέα τα ατελείωτα πόδια της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα μαύρα, hot πέδιλα. Με ύφος αισθησιακό και βλέμμα που «σκοτώνει», κοιτά τον φωτογραφικό φακό και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού. Το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ, ενώ τα μαλλιά της πέφτουν κυματιστά στην πλάτη και πάνω από τους ώμους της. Το στήσιμο, το όμορφο πρόσωπό της και η λαμπερή επιδερμίδα της την καθιστούν πολύ ελκυστική.

 

 

Μετά από αυτή τη φωτογραφία, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η 43χρονη παρουσιάστρια είναι το ίδιο σέξι με μία εντυπωσιακή 23χρονη. Έχει όλο το πακέτο, ψηλή, ξανθιά, άψογη σιλουέτα και μυαλό!

Να σημειωθεί πως η Βίκυ Καγιά πραγματοποίησε αυτό το post, θέλοντας να διαφημίσει τα κομψά πέδιλα γνωστής εταιρείας ενδυμάτων, τα οποία φορά. Ο στόχος σίγουρα επετεύχθη.

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις της στο Διαδίκτυο πριν το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας

Μάνος Δασκαλάκης: Τι ισχύει για τα οικονομικά του και την επαγγελματική του ζωή;