Κατερίνα Καινούργιου: Με «καυτό» μίνι, κάθεται σε καπό αυτοκινήτου και προκαλεί πανικό

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Κατερίνα Καινούργια ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών παρουσιαστριών της ελληνικής showbiz. Ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές, τον αυθορμητισμό και το ωραίο κορμί της.

Φέτος, την βλέπουμε καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, στην πρωινή, ψυχαγωγική της εκπομπή, «Super Κατερίνα». Εκεί, πάντα εμφανίζεται με στιλάτα outfits, που κολακεύουν τη λεπτή σιλουέτα της. Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αφού συχνά αναλαμβάνει το ρόλο του μοντέλου, για χάρη γνωστών εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Φοράει τα ρούχα, τα παπούτσια ή τα κοσμήματα τα οποία η κάθε επιχείρηση θέλει να διαφημίσει, φωτογραφίζεται και δημοσιεύει τα σχετικά στιγμιότυπα στη δημοφιλή, διαδικτυακή πλατφόρμα.

Και χθες, Πέμπτη 14/4, η όμορφη παρουσιάστρια αναστάτωσε τους followers της, όταν ανάρτησε μία φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται με ένα σέξι και παράλληλα σικάτο ανοιξιάτικο σύνολο, σε floral μοτίβο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, κάθεται πάνω στο καπό ενός σύγχρονου, μαύρου αυτοκινήτου, στην μπροστινή πινακίδα του οποίου, μάλιστα, αναγράφεται το χαϊδευτικό όνομά της, «KatKen», αντί ο αριθμός κυκλοφορίας του.

Η σούπερ μίνι φούστα αφήνει σε κοινή θέα τα ψηλά, καλλίγραμμα πόδια της, με την ίδια να πιάνει τη μέση της με τα δύο χέρια και να στρίβει το κεφάλι της δεξιά. Το ντεκολτέ της αναδεικνύει το ανάλαφρο πουκάμισο, ενώ το blazer της χαρίζει φινέτσα. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν, φυσικά, τα ψηλοτάκουνα, φούξια πέδιλα, με τα λουράκια που δένουν στους λεπτούς αστραγάλους της. Στιλ της προσδίδουν τα μαύρα γυαλιά ηλίου και λάμψη τα κρεμαστά σκουλαρίκια με τα στρας. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έχει δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κραγιόν στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο. Με αυτό το ντύσιμο και το σεξαπίλ της, το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον ανδρικό πληθυσμό!

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και αρχοντιά, η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να αναδείξει αυτό το υπέροχο, ανοιξιάτικο σύνολο και τα hot πέδιλα, αφήνοντας τις εταιρείες που τα πωλούν απολύτως ικανοποιημένες. Εσείς, τι λέτε;

Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο περίεργος λόγος που δεν θέλει να βοηθά εκείνη τον γιο της με σχολικά του μαθήματα

Βούλα Πατουλίδου: Οι αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και ο πόνος, σωματικός και ψυχικός