Κατερίνα Καινούργιου: H selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ – Το βλέμμα της «σκοτώνει»

Δείτε τη φωτογραφία της παρουσιάστριας στο Instagram

Εντυπωσιακή και σέξι, αυτά τα δύο επίθετα θα έλεγαν αρκετοί πως χαρακτηρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου.

Και χθες (25/4) το βράδυ, η 36χρονη παρουσιάστρια καληνύχτισε τους περισσότερους από 854.000 followers της με μία selfie, όπου εμφανίζεται άβαφη, κι αν όχι χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με ελάχιστο, και είναι πανέμορφη!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, αγκαλιά με το αγαπημένο της κατοικίδιο. Φοράει ένα λιτό, γκρι μπλουζάκι και τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν ίσια στην πλάτη της, με την ίδια να κοιτά το φακό και τα μεγάλα, γαλάζια μάτια της να «ξεσηκώνουν» τους διαδικτυακούς της φίλους. Η επιδερμίδα του προσώπου της λάμπει και οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε πως φυσική, δηλαδή χωρίς σκιές, eyeliner και έντονα κραγιόν, είναι πιο ελκυστική.

«Καληνύχτα ❤️ πανέμορφη Κατερίνα!!και εμάς μας έλειψες!!💋», «Κοριτσάρα όμορφη καλό βράδυ!! Είσαι κούκλα! Από αύριο μας κρατάς πάλι συντροφιά! Ευχαριστούμε! 😍😍❤️❤️👏👏», «Επιτέλους χωρίς πολύ μακιγιάζ!», «Άβαφη πολύ πιο όμορφη !!! Κοριτσάκι !!!❤️❤️», «Πόσο όμορφη άβαφη😍. Σου πάει Κατερινάκι» είναι μερικά από τα θετικά σχόλια των θαυμαστών της, οι οποίοι, σύμφωνα με αυτά που λένε, την προτιμούν χωρίς μακιγιάζ.

«Καληνύχτα από εμάς 🖤🐾 Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να ξεκουραστήκατε …Τα λέμε αύριο στις 10:00 @alphatv 😉» σημειώνει στη λεζάντα του post της η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη φυσικά στις γιορτές του Πάσχα και την εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η οποία επέστρεψε σήμερα στον ALPHA, μετά από λίγες μέρες… ξεκούρασης!

 

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «απαγορευμένη» σκηνή που πλέον … έχει κοπεί από τις επαναλήψεις

Σασμός Spoiler: Η τελική κίνηση της Στέλλας θα σώσει τον Αστέρη;