«Υπερπαραγωγή» το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το χλιδάτο σαλόνι της (φωτογραφίες)

Το «υπερπαραγωγή» σπίτι της φωτογράφισε η Κατερίνα Καινούργιου και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο χλιδάτο σαλόνι της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια του Alpha ζει σε ένα νεοκλασικό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, αφού μετά από πολλά χρόνια, πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα βόρεια προάστια, ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα. Παράλληλα, δείτε για ποιο λόγο βγήκε εκτός εαυτού.

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της συνοδεύοντας την ανάρτησή της από απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα».

«Θα κοιτάζεις τη νύχτα τα αστέρια. Το δικό μου είναι πολύ μικρό, δεν μπορώ να σου δείξω πού βρίσκεται. Καλύτερα έτσι. Το αστέρι μου θα είναι για σένα ένα ανάμεσα σε όλα τα αστέρια. Έτσι, θα σ’ αρέσει να κοιτάζεις όλα τ’ αστέρια – Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, Ο Μικρός πρίγκιπας», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.


πηγή: athensmagazine.gr

Logo

Τσαχπίνα νεαρή σε ανέκδοτο: Πεταχτούλα πάει στον παπά να εξομολογηθεί…

Γυμνή για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Η φωτογραφία από τη Γαλλική Πολυνησία