Κατερίνα Καινούργιου – Σοφία Μουτίδου: Κόντρα για μια φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή

Η αρχή του… κακού άρχισε όταν η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, γράφοντας τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει».

Η ανάρτηση αυτή έφτασε στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται αρκετά, κάνοντάς την να δώσει την δική της απάντηση.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο ανέφερε, «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια:«Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο με αιχμηρή απάντηση.

Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στο MEGA η παρουσιάστρια … Η ανακοίνωση του σταθμού για την συνεργασία του

Ελένη Χατζίδου: Φοράει περούκα στην εκπομπή της! viral video