Ριάνα: Σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, με αποκαλυπτικό τοπ, εντυπωσίασε τους πάντες

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Την φουσκωμένη της κοιλίτσα έδειξε, για ακόμη μία φορά η Ριάνα, επιλέγοντας ένα μοντέρνο και τολμηρό outfit και μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 11/4, πήγε για δείπνο στο δημοφιλές εστιατόριο του Λος Άντζελες Nice Guy, και τρέλανε τους παρευρισκόμενους με την ομορφιά και το girly look της.

Η 34χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ ASAP Rocky, «έσκασε μύτη» με ένα ροζ bralette, το οποίο κολάκευε το ντεκολτέ της, και ένα ασορτί χαμηλόμεσο τζιν, το οποίο έπεφτε ανάλαφρα στα πόδια της και της χάριζε έναν cool αέρα.

Αποθέωσε το ντύσιμό της με ένα bomber jacket, ενώ ανέδειξε τη θηλυκή της πλευρά με ένα ζευγάρι κομψές, ροζ γόβες.

Το πρόσωπό της έλαμπε, με την ίδια να εκπέμπει δυναμισμό και σεξαπίλ.

Μα ποιος θα την συναντούσε στο δρόμο του και δεν θα την κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω; Η απάντηση, νομίζω, είναι προφανής. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Η ακομπλεξάριστη RiRi απολαμβάνει αυτή την περίοδο της ζωής της και δείχνει το κορμί της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενθαρρύνοντας έμμεσα όλες τις έγκυες γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους.

Ενημερωτικά, η Ριάνα διατηρεί δεσμό με τον 33χρονο Αμερικανό από το 2020, με την πρώτη τους γνωριμία να έχει γίνει το 2013. Σήμερα, το διάσημο ζευγάρι της διεθνής showbiz ζει τον έρωτά του και περιμένει πώς και πώς το μωρό του.

Survivor Ελλάδας – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Όταν η Άννα Βίσση τον «ξεφορτώθηκε» με το ζόρι από την πίστα

Survivor Ελλάδας – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Δημόσια υποστήριξη από τη μητέρα του – «Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τις επιθέσεις που δέχεται, έχει χιούμορ, μπορεί να τα πάει καλά με όλους»