Survivor Ελλάδας – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Όταν η Άννα Βίσση τον «ξεφορτώθηκε» με το ζόρι από την πίστα

Πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ο make up artist αναστάτωνε τη νυχτερινή Αθήνα – Δείτε βίντεο

Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι λίγες εβδομάδες στο Survivor, έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αντιπαθής στους παίκτες της ομάδας του και οι εντάσεις δεν έχουν σταματημό στην καλύβα. Με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του έχει κάνει άνω – κάτω τους Μπλε, αν και ο ίδιος δηλώνει συνεχώς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως εκείνος είναι το θύμα και δέχεται μπούλινγκ, χωρίς να φταίει.

Το σίγουρο είναι πως εντάσεις προκαλούσε και πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς το πρωί της Τρίτης 12/4 η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» έφερε στο φως ένα βίντεο από μία βραδινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Στο βίντεο αυτό, η τραγουδίστρια φαίνεται να ενοχλείται από την παρουσία του πάνω στην πίστα, ζητώντας του επίμονα να κατέβει, με εκείνον να επιμένει να μένει δίπλα της και να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Τελικά, παρενέβησαν οι μουσικοί και οι άνδρες της ασφάλειας για να τον απομακρύνουν από την πίστα.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθεί πάντα να είναι στο επίκεντρο, είτε βρίσκεται στο Survivor είτε στη νυχτερινή Αθήνα, αδιαφορώντας για τον αν γίνεται ενοχλητικός ή φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση και στα όριά τους.

Δείτε το βίντεο από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση:

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν, όποιος συκοφαντεί…»

Ριάνα: Σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, με αποκαλυπτικό τοπ, εντυπωσίασε τους πάντες