Survivor Ελλάδας – Μαρία Αντωνά για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και που προβάλλονται»

Ο make up artist και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν σταματά να δημιουργεί υπόνοιες πως «κάτι τρέχει» με τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη

Τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμαννουήλ στην κάμερα του Survivor τόσο για την ίδια όσο και τις αιχμές που άφησε για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, και τη σχέση του με τη συμπαίκτρια του Σοφιάννα Aβραμάκη, έδωσε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, η Μαρία Αντωνά, μέσα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», στην οποία και συμμετέχει.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και είχε υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη, υποστήριξε στην προσωπική του συνέντευξη: 

«Ψήφισα τον Άρη και τον έβγαλα υποψήφιο και από την κάλπη βγήκε και η Σοφιάννα υποψήφια για αποχώρηση. Άρα το ζευγαράκι, όχι της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Δομίνικου ψηφίστηκαν και οι δύο από τους Μπλε. Πραγματικά, ποιος να το περίμενε, φίλε, ότι θα ερχόταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο και θα τους έβγαζε και τους δύο στον τάκο; Ο κόσμος να ψηφίσει με σωστά κριτήρια και ή θα διώξει τη Σοφιάννα και σε αυτό πρέπει να μπει και η Μαρία.

Η Μαρία είναι η σύντροφος του Άρη, που πρέπει να δώσει πάρα πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα, γιατί σίγουρα θα θέλει αυτό το ζευγαράκι να χωριστεί. Γιατί αυτό το ζευγαράκι έχει δημιουργήσει πολλές φωτιές εδώ, έχουν γίνει τα πάνω-κάτω και τα κάτω-πάνω.

Αναρωτιέμαι πραγματικά τι καούρα έχει ο Άρης για να μη φύγει η Σοφιάννα. Με έπιασε πριν από το συμβούλιο και μου έλεγε τι να ψηφίσω και να μην ψηφίσω τη Σοφιάννα. Τον έκαιγε ο ποπός του, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Τι θα του λείψει από τη Σοφιάννα απορώ, μάλλον δεν απορώ, είμαι σίγουρος πως θα του λείψει η Σοφιάννα.

Το τι καούρα είχε, πάλι με βάζει σε σκέψεις, αλλά πάλι καταλαβαίνω τον λόγο. Πραγματικά, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Αρούλη μου, μας το έχεις αποδείξει. Έχεις καεί και σε έχει πάει να για το γεγονός αν θα σου φύγει η Σοφιάννα σου» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Από την πλευρά της, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, τόνισε, για ακόμη μία φορά, πως όσα ισχυρίζεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την αφήνουν ανεπηρέαστη και πως πρέπει να βρεθούν για… να του τα πει κι εκείνη.

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ εκεί με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Όταν θα γίνει αυτό και αν γίνει ποτέ, θα βάλω εγώ καφέ να του τα πω.

Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι με αυτό το σκεπτικό και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και ξέρω πώς μπορώ να διαχειριστώ αυτό το πράγμα. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν εγώ, όμως, δεν ήμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου και δεν μπορούσα να σταθώ απέναντι σε αυτό, δηλαδή αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media, δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί, ψυχολογικά, ηθικά, στη δουλειά της, στο περιβάλλον, σε συζητήσεις, παντού.  Δηλαδή, έχω μπει σε μία διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να είμαι τουλάχιστον προστατευμένη και να μην αφήνω τίποτα να επηρεάσει εμένα, τις σκέψεις, τα συναισθήματά μου, την ψυχολογία μου» είπε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Σασμός Spoiler: Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει προς το τέλος της – Ποιος θα αναδειχθεί «νικητής»;

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτησή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία ανατριχιάζει