Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν, όποιος συκοφαντεί…»

Τον εκνευρισμό της έδειξε on air η παρουσιάστρια για τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό της

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Love Ιt», ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 η Ιωάννα Μαλέσκου για όσα λένε για εκείνη οι «κακές γλώσσες».

Αφορμή για το ξέσπασμά της στάθηκε μία διαφωνία που είχε με τον επιχειρηματία Χάρη Γιακουμάτο σχετικά με τις αντιδράσεις των παικτών του Survivor απέναντι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Να σημειωθεί εδώ πως ο Χάρης Γιακουμάτος είχε συμμετάσχει στο Survivor 2018.

«Εσένα δε θα σε ένοιαζε, αν σε έβγαζαν κλέφτρα ή τραμπούκο;» ρώτησε ο Χάρη Γιακουμάτος την 33χρονη παρουσιάστρια, με εκείνη να αντιδρά.

«Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό. Ακόμα και αν είχα συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα» δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Χάρη, μιλάς σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα τηλεοπτικά στην πορεία μου έχω ακούσει τα απίστευτα και δεν έχω ασχοληθεί, ούτε να αδειάσω ανθρώπους. Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα. Συνυπάρχω, όμως, σε έναν χώρο. Αυτό που θέλω να πω είναι, πως πρόκειται για θέμα ανθρώπου και πώς θα το διαχειριστεί.

Δική μου φιλοσοφία ζωής είναι ότι ο χρόνος δείχνει, για όλους, τι είμαστε, τι κάνουμε, αν έχουμε διάρκεια και κρινόμαστε από τον κόσμo. Θεωρώ ότι η αλήθεια λάμπει. Δε γίνεται να ακούω συνέχεια κάτι για μένα, ότι “είσαι αυτό”, “φέρεσαι έτσι”… Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα αυτός που συκοφαντεί έναν άλλον, θα το λουστεί. Και έχω πολλή υπομονή».

 

 

MasterChef Spoiler: Δοκιμασία αποχώρησης με πρωταγωνιστή το ψάρι – Τρεις παίκτες αναμετρούνται και παλεύουν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό

Survivor Ελλάδας – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Όταν η Άννα Βίσση τον «ξεφορτώθηκε» με το ζόρι από την πίστα