MasterChef Spoiler: Δοκιμασία αποχώρησης με πρωταγωνιστή το ψάρι – Τρεις παίκτες αναμετρούνται και παλεύουν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό

Απόψε, Τρίτη 12 Απριλίου, στις 21:00, στο STAR

Στο MasterChef,  Ελισάβετ Κοντοκώστα, Βασιλική Δροσάτου και Μάριος Λιόλιος δίνουν απόψε το καλύτερό τους εαυτό, για να παραμείνουν στο παιχνίδι, με τους τηλεθεατές να πρόκειται να παρακολουθήσουν μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, μέσα από τη συχνότητα του SΤΑR.

Χθες, Δευτέρα 11/4, η εβδομάδα ξεκίνησε με επίκεντρο το αμπέλι. Αρχικά, η δοκιμασία του Mystery Box αποδείχτηκε ωραίος και «μερακλήδικος» πρόλογος για το απαιτητικό Tεστ Δημιουργικότητας, που θα ακολούθησε.

Τρία ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα μπήκαν στο προσκήνιο στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και η διαχείριση των πλεονεκτημάτων από τον νικητή του Mystery Box καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι κριτές κάλεσαν τους Βασίλη, Νικήτα, Καλλιόπη και Γιάννο να έρθουν μπροστά για να δοκιμάσουν τα πιάτα τους. Όλοι τους άκουσαν σε γενικές γραμμές θετικά σχόλια.

Στο τέλος, όμως, χαμογέλασε ο Βασίλης Μπόλλος, έχοντας συνολικά την καλύτερη προσπάθεια.

Τα τρία καλύτερα πιάτα
Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, θα είχε ως έπαθλο όχι μόνο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία, αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, αφού μετά τη χρήση της από τον Γιάννο Σδούγκα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και πάλι διαθέσιμη. Τα τρία καλύτερα πιάτα είχαν οι: Πόπη, Νίκος και Γιάννος.

Τελικά, τη μόνιμα κάρτα ασυλίας κέρδισε η Πόπη! Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε: «Είναι ό,τι καλύτερο μας έχεις φέρει μέχρι στιγμής, από όλες τις απόψεις! Πραγματικά συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι».

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Στον αντίποδα τρεις παίκτες δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον “τάκο”. Ο λόγος για τους: Ελισάβετ, Βασιλική και Μάριο, οι οποίοι είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του MasterChef 6.

Οι τρεις παίκτες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό του εαυτό, με στόχο την παραμονή τους στο παιχνίδι. Καλεσμένος ο chef Γιάννης Τσικουδάκης, με το ψάρι να είναι το κυρίως θέμα της δοκιμασίας.

Όπως υποστηρίζουν οι κριτές, και στα τρία πιάτα υπάρχουν κοινά λάθη. Το μέγεθος αυτών σε κάθε παρασκευή θα καθορίσει το ποιος ή ποια θα αποχωρήσει απόψε.

Το trailer της Τρίτης (12/04):

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η εξωσωματική γονιμοποίηση και το «δώρο» της μητρότητας – «Ο Θεός μου έδωσε μία πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν, όποιος συκοφαντεί…»