Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ο φόβος και ο τρόμος του Παύλου Βρουλάκη

Ο Παύλος Βρουλάκης, που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, είναι ένας άντρας αδίστακτος, που επέστρεψε γιατί διψάει για εκδίκηση. Ο θάνατος του Άγγελου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο λόγος που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Παύλος Βρουλάκης καταφθάνει στην Κρήτη και σπέρνει τον τρόμο σε όλο το χωριό, υπάρχει ένα άτομο όμως που φοβάται να αντικρίσει ξανά.

Όλοι θεωρούσαν πως ήταν νεκρός και είχε χαθεί στη θάλασσα. Ξαφνικά εμφανίζεται στην κηδεία του Βρουλάκη και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Αισθάνονται σα να είδαν φάντασμα.

Ο Παύλος Βρουλάκης ήρεμος επιστρέφει σαν να μην έχει γίνει απολύτως τίποτε. Η οικογένειά του τρέμει, όμως, ότι θα γίνει κανά κακό. Ξέρουν τι εστί Παύλος Βρουλάκης.

Ξέρουν ότι δεν πρόκειται να αφήσει έτσι τους δύο ξαφνικούς θανάτους των γιων του ξαδέρφου του. Ο Βρουλάκης είναι ατρόμητος στο χωριό, αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο που όταν το δει θα παγώσει. Ο λόγος για την πρώην γυναίκα του, τη νέα εισαγγελέα που έρχεται στο χωριό και θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα.

Ανάμεικτα συναισθήματα θα κατακλύσουν τον Παύλο Βρουλάκη όταν αντικρίσει την πρώην σύζυγό του. Εκείνη θα καταφθάσει στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, που είναι ο νέος γιατρός του χωριού και θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης.

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Το άτομο της φυλακής που θα κάνει τον Μαθιό να τα χάσει!

Ιωάννα Τούνη: Η γνωστή Influencer μένει καθημερινά σπίτι και ξεκουράζεται… «Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι» – video