Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Ο Ευθύμης δανείζει χρήματα στον Μανώλη, τι αντάλλαγμα θα ζητήσει;

Τον τελευταίο καιρό, ο Παντελής φέρεται παράξενα. Φαίνεται πως κάποιες περίεργες κινήσεις του οδήγησαν την οικογένεια στην απόλυτη καταστροφή. Συντετριμμένος, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να ξεχρεώσει.
Δύσκολες μέρες έρχονται για τον Παντελή και την Άννα, στη σειρά Σασμός. Το αγαπημένο αυτό ζευγάρι θα περάσει από σαράντα κύματα, όταν έρθουν στην επιφάνεια τα χρέη που πνίγουν την οικογένεια.

Το καφενείο, αλλά και το σπίτι, είναι σε υποθήκη. Εάν δε πληρώσει άμεσα, τότε οι τράπεζες θα του τα πάρουν όλα και η οικογένεια θα μείνει στο δρόμο. Ο Παντελής, μη μπορεί να κουβαλήσει αυτό το βάρος μόνος του, απευθύνεται στον γιο του..
Ο γιος του, σοκαρισμένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τι σημαίνει αυτό; Προσεγγίζει τον Ευθύμη και του ζητάει μία προκαταβολή, από τις υπηρεσίες που του προσφέρει…
ο Παντελής αναφέρει στον Μανόλη πως χρωστάνε πολλά. Του εξομολογείται πως το σπίτι της οικογένειας είναι υποθηκευμένο και πως πλέον αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη.

Ο ίδιος βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Το ποσό αυτό είναι υπέρογκο, όμως ο Ευθύμης δέχεται να βοηθήσει τον νεαρό. Το σπίτι του Παντελή και της Άννας σώζεται, όμως ο Μανόλης μπλέκει σε δύσκολες περιπέτειες, στη σειρά Σασμός. Τι αντάλλαγμα θα ζητήσει ο Ευθύμης;
Θα καταφέρει η οικογένεια Αγγελάκη να σταθεί ξανά στα πόδια της; Η Θοδώρα δε θα αργήσει να μάθει τα νέα και τότε τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Το γεγονός αυτό αποτελεί το πρώτο δυνατό χτύπημα για όλους.

Σασμός

Ανέκδοτο: Το καινούριο στερεοφωνικό …! Τρελό γέλιο

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την εκδίκηση