Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Το άτομο της φυλακής που θα κάνει τον Μαθιό να τα χάσει!

Ο Μαθιός, από τις πρώτες κιόλας μέρες του στο κελί θα τρελαθεί. Δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει συμβεί και κινεί γη και ουρανό με σκοπό να αποδείξει την αθωότητα του.

Η Καλλιόπη στα όρια της τρέλας και αυτή, παλεύει να σώσει το παιδί της από την καταδίκη αλλά μια ανατροπή ανατρέπει τα σχέδια της. Ο Μαθιός είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν κατά πολύ.

Όπως είδαμε και στο τελευταίο της πρώτης σεζόν, η αστυνομία λίγο πριν τον γάμο του με την Βασιλική, συνέλαβε τον ήρωα για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Ο ίδιος στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν θα οδηγηθεί στην φυλακή και ο εφιάλτης ξεκινά.

Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό και ο λόγος της επιστροφής του στην Κρήτη σκορπά τον τρόμο στους Σταματάκηδες καθώς ο ίδιος διψά για εκδίκηση. Ο φόνος του Πετρή από τη μια και ο φόνος του Άγγελου από την άλλη είναι δυο γεγονότα τα οποία θα σημαδέψουν ξανά τις δυο οικογένειες.

Τι θα κάνει για να προστατευτεί; Το μεγάλο σοκ για το Μαθιό ,θα είναι μόλις μάθει μέσα από την φυλακή την ύπαρξη του συγκεκριμένου άνδρα αλλά και τις προθέσεις του.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στις φλόγες η βίλα που ετοίμαζαν πριν χωρίσουν

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ο φόβος και ο τρόμος του Παύλου Βρουλάκη