Η δύσκολη ζωή της Έβελυν Καζαντζόγλου: Καθημερινές θυσίες για την επιτυχία

Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκάλυψε σε μια πλήρη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Hello και στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα. Μεταξύ άλλων, η λαμπερή κριτής του My Style Rocks παραδέχτηκε ότι έχει θυσιάσει την προσωπική της ζωή για τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες.

Έχεις κάνει θυσίες στον προσωπικό σου βίο;

Ναι, φυσικά. Κάθε μέρα τη θυσιάζω. Ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο που μιλάμε, έχω θυσιάσει το όνειρό μου να ταξιδέψω στο εξωτερικό. Δεν έχω προσωπική ζωή, δεν έχω δει εδώ και αρκετό καιρό τους φίλους μου, γιατί δουλεύω απίστευτες ώρες κάθε μέρα. Έχω ζορίσει τον εαυτό μου αυτή την περίοδο να φτάσω σε κάποια επίπεδα και ίσως να μην χρειαζόταν να γίνει αυτό. Θα μπορούσα να πω “Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς” και να αφιερώσω χρόνο στην προσωπική μου ζωή, στους φίλους μου, αλλά όχι! Δεν έχω αισθάνεται ότι ικανοποιήθηκα ακόμα.

Γιατί αγαπάς τόσο να εργάζεσαι στο εξωτερικό;

Γιατί ακόμη και σαν προσωπικότητα, νιώθω ότι ταιριάζω καλύτερα εκεί. Οι σκέψεις μου, οι ιδέες μου ρέουν πιο εύκολα στο εξωτερικό. Εδώ, σε πολλές περιπτώσεις, πρέπει να εξηγήσω γιατί φτάνω σε αυτήν την σκέψη, ενώ στο εξωτερικό ο κόσμος, ειδικά στον χώρο της μόδας, είναι ήδη αλλού. Φυσικά, αυτό έχει να κάνει και με το πού αισθάνεσαι άνετα. Εμένα, για παράδειγμα, νιώθω ότι ταιριάζω καλύτερα στο Μιλάνο.

Written by admin

Η ανατριχίλα της Ελεονώρας Μελέτη στην έκπληξη του συζύγου της: “Απλά Φέρτε Κανένα Χαρτομάντηλο

Η Ελεονώρα Μελέτη: Έχω αρχείο για την αντεπίθεση στον πόλεμο των social media