Ιωάννα Τούνη: Η γνωστή Influencer μένει καθημερινά σπίτι και ξεκουράζεται… «Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι» – video

Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια περνάει δύσκολα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή Influencer μένει καθημερινά σπίτι και ξεκουράζεται, προσπαθώντας να μην ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τον οργανισμό της. Άλλωστε προτεραιότητά της αυτή την περίοδο είναι ο εαυτός της και το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Σπίτι όλη μέρα, κάθομαι καναπέ, κλιματιστικό, ρεμβάζω και αυτά τελεία, δεν κάνω κάτι άλλο» τόνισε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα Instagram Stories της.

Η εγκυμονούσα Influencer μάλιστα θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία από παλαιότερες ξέγνοιαστες στιγμές της, καθώς όπως φαίνεται φέτος δεν θα απολαύσει τις διακοπές που ήθελε!

«Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε ξεθάβω φωτογραφίες λίγους μήνες πριν που σουρτούκευα!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ο φόβος και ο τρόμος του Παύλου Βρουλάκη

Η Γη Της Ελιάς spoiler νέα επεισόδια: Τέλος η εικονική Μυρτάλη για τον Αλέξη! Στα μαχαίρια με την Μαργαρίτα