Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Η Σχέση Μαθιού – Νικηφόρου σε τεντωμένο σχοινί

Ο Αντρέας έχει τα δικά του σχέδια για εκδίκηση, ενώ η σχέση μεταξύ του Μαθιού και του Νικηφόρου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Αν και ο Μαθιός φαίνεται να έχει ανακάμψει υγειονομικά και να προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματά του, οι ουρανοί πάνω από την οικογένεια Σταματάκη παραμένουν σκοτεινοί. Ο Αστέρης αναζητά εξηγήσεις από την Καλλιόπη και τον Νικηφόρο, αφήνοντάς τους έκπληκτους.

Σασμός spoiler: Η Σχέση Μαθιού – Νικηφόρου σε τεντωμένο σχοινί

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας Βρουλάκης ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και αντιδρά. Αισθάνεται προδομένος και εκτός εαυτού. Ο Παύλος προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά ο Αντρέας σχεδιάζει να μιλήσει με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη.

Ένας ακόμα καυγάς προκαλεί ανησυχία στην Αργυρώ, καθώς ακούει συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της με τον Αστέρη. Εκφράζει ανησυχίες για τον τρόπο που οι Σταματάκηδες τη βλέπουν, αλλά η Μαρίνα την καθησυχαίνει, υποσχόμενη ότι ο Παύλος θα τακτοποιήσει τα πράγματα.

Η Στέλλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Βαγγέλη στη φυλακή, αλλά εκείνος δεν συνεργάζεται. Υποστηρίζει την αθωότητα του Ευθύμη, αφήνοντας να εννοηθεί πως γνωρίζει την τοποθεσία του. Η δικηγόρος της Ανω Ποριάς προειδοποιεί ότι η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη λόγω της σιωπής του Ευθύμη για τις δραστηριότητες του Φαρμάκη.

Ο Αντώνης επισκέπτεται τη Βασιλική και ανησυχεί για την ασφάλεια του παιδιού του, μετά την περιπέτεια με τον πυροβολισμό του Μαθιού. Η Καλλιόπη αναλαμβάνει να επιλύσει αυτή την κρίση, παρουσιάζοντας το γεγονός ως ατύχημα. Προσυπογράφει την ιστορία που εξιστορούν ο Μαθιός και ο Νικηφόρος.

Στο μεταξύ, η Θοδώρα συναντά την Εύα Αβραμίδη σε ένα ξενοδοχείο και ξεκινά μια νέα επαγγελματική σχέση. Η Αιμιλία ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, αφήνοντας πίσω τους τον Δημήτρη και τον Παύλο, προκαλώντας τη θλίψη και τη στενοχώρια τους.

Latest

Χωρισμός «βόμβα» – Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια

Latest

Το μεγάλο παράπονο του Πέτρου Φιλιππίδη – Τον… πονάει 7 μήνες μετά τη δίκη (vid)