Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Σκιές πάνω από την οικογένεια των Σταματάκηδων

Ο Αντρέας βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, καθώς αποφασίζει να αλλάξει τακτική για να παραπλανήσει την οικογένειά του. Προσπαθεί να κρύψει κάτι από αυτούς, ενώ ο αδελφός του, Νικηφόρος, αντιμετωπίζει νέες δυσκολίες στη ζωή του, χωρίς να γνωρίζει πώς να τις διαχειριστεί. Η έκπληξη έρχεται με τον εντοπισμό του πτώματος του Ευθύμη, που ρίχνει σκιές αμφιβολίας πάνω από την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη, καθώς ο Μαθιός, παρά την ανακούφιση για την υγεία του, ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση του με την Αργυρώ. Αυτή η ανακάλυψη τον απογοητεύει βαθύτατα και τον οδηγεί να σκεφτεί το παρελθόν και το μέλλον της οικογένειάς του. Ο Αστέρης, από την πλευρά του, αναζητά απαντήσεις από την Καλλιόπη και τον Νικηφόρο σχετικά με τα όσα άκουσε, δημιουργώντας αναταραχές στον κύκλο των Σταματάκηδων.

Ο Αντρέας Βρουλάκης, ενώ ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, αισθάνεται απογοητευμένος και αποφασίζει να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση. Ο Παύλος, αντιδρώντας εξαγριωμένα στις εξηγήσεις του, ετοιμάζεται να συναντήσει τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη για να τους μιλήσει, προκαλώντας αντιδράσεις και αγχώνοντας την Αργυρώ.

Σε αυτό το επικίνδυνο κλίμα, ένας ακόμα τσακωμός ξεσπά ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Στέλλα, αυξάνοντας τις ανησυχίες της πρώτης. Η Στέλλα, ενώ προσπαθεί να βοηθήσει τον Βαγγέλη στη φυλακή, αντιμετωπίζει την αδιαλλαξία του απέναντί της, αφού πιστεύει σθεναρά στην αθωότητα του Ευθύμη.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η δικηγόρος της Ανω Ποριάς μιλά με τη Ντίνα για την δύσκολη υπόθεση του Φαρμάκη, ενώ αυτός διατηρεί τη σιωπή του. Η κατάσταση είναι ανησυχητική καθώς ο Φαρμάκης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην καταθέσει και να παραμείνει σιωπηλός.

Στο μεταξύ, η Θοδώρα βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο και συναντά την Εύα Αβραμίδη, ξεκινώντας μια νέα επαγγελματική σχέση. Η Αιμιλία, διανύοντας τα τελευταία της στιγμές στην πόλη, αποφασίζει να κλείσει τις υποθέσεις της και να αναχωρήσει για την Αθήνα, προκαλώντας στενοχώρια στους δύο σημαντικούς άντρες στη ζωή της, τον Δημήτρη και τον Παύλο. Προτείνει να συνεχίσουν να επικοινωνούν, παρά τις αποστάσεις, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους ικανοποιεί.

Βιτάλια Ντιατσένκο: Σαν αθλήτρια του τένις δεν τα κατάφερε και πολύ καλά αλλά σαν μοντέλο τα σπάει

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πόζαρε και φάνηκε η ρώγα της – Πανικός στο Instagram (ΦΩΤΟ)