Η λαμπερή νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση – από το zappIT- της χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά, φαίνεται ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής.
Φως στη δημοσιότητα είδαν το Σαββατοκύριακο μερικές φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με μια γοητευτική γυναίκα σε μία έξοδό τους στο θέατρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιστότοπου govastileto.gr, κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Άρης Σοϊλέδης κρατούσε τρυφερά το χέρι της κοπέλας που τον συνόδευε και μετά το τέλος της παράστασης αποχώρησαν βιαστικά για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.
Οι φωτογραφίες αυτές σχολιάστηκαν και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 29/4, στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι που ήταν αρκετά κοντά στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, η γυναίκα που φημολογείται ότι είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη τους τελευταίους μήνες ονομάζεται Μαριλίνα. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία αγαπά τα ταξίδια και έχει έντονη κοινωνική ζωή, εργάζεται επίσης στον χώρο της εστίασης ως υπάλληλος υποδοχής σε νυχτερινά μαγαζιά.

Written by admin

Η αμεσότητα του Ανδρέα Λοβέρδου στο Breakfast@Star προκαλεί αναταραχή στον Ετεοκλή Παύλου

Επίθεση με σπαθί σε σταθμό του Μετρό – Ανησυχία για τραυματίες (VIDEO)